Primarul Pârvulescu schiază pe dealurile din comună

Vasile Pârvulescu, primarul comunei Stăneşti, este la al treilea mandat de primar însă spune că nu se ştie dacă îl mai vrea şi pe al patrulea. Spune că este sătul de politică şi că se mai gândeşte dacă va mai candida sau nu anul viitor. Inginer de meserie, primarul spune că s-a acomodat destul de bine în administraţia publică, deşi niciodată nu a avut bani suficienţi să termine proiectele propuse. Singurul lucru care îl mai relaxează cât de cât sunt sporturile de iarnă pe care le practică de la o vârstă fragedă.

Primarul comunei Stăneşti iubeşte muntele pentru că îi dă posibilitatea să practice cel mai îndrăgit sport, schiul. ”Schiez de la 14 sau 15 ani. A fost un sport care m-a atras încă de la început şi pe care l-am învăţat singur. Am căzut de foarte multe ori până să reuşesc să prind unele tehnici. Acum merg la munte iarna ori de câte ori am ocazia, de preferat la Straja dar schiez şi la mine la Stăneşti pe dealuri dacă nu ajung”, a declarat primarul din Stăneşti.

Joacă fotbal de două ori pe săptămână

Un alt obicei la fel de sănătos al primarului din Stăneşti este fotbalul. A reuşit să-şi facă o mulţime de prieteni primari sau afacerişti cu care joacă fotbal de două ori pe săptămână pe terenurile din Târgu Jiu. ”Este un obicei pe care îl am de foarte mult timp. Fotbal am jucat încă de la grădiniţă şi este o altă mare pasiune de-a mea. Generaţia mea este una de fotbalişti. Este ca un viciu pentru mine pentru că nu am altele, nu beau, nu fumez. Sunt un om echilibrat, nu degeaba sunt în zodia Balanţei”, a declarat primarul Vasile Pârvulescu.

DEZAMĂGIRE

Lucrul care l-a dezamăgit cumplit pe primarul din Stăneşti este politica care spune că nu ar avea ce căuta în administraţie, învăţământ şi sănătate. ”Repartizarea banilor pentru proiecte pe criterii politice şi toate aceste scandaluri din scena politică îmi lasă un gust amar”, a declarat Pârvulescu.

FAMILIE

Primarul Vasile Pârvulescu este căsătorit şi are o fată, studentă la Bucureşti. ”Am gospodărie în satul Alexeni. Stau cu soţia şi cu părinţii mei care mă ajută foarte mult la munca câmpului. Am o singură fată care este studentă la Bucureşti şi care mi-a zis că o să-şi facă o carieră şi o familie acolo. Este alegerea ei”, a declarat primarul Vasile Pârvulescu.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: