Prime de sărbători pentru angajaţii Transloc

Angajaţii societăţii Transloc, cea care asigură transportul în comun la nivelul municipiului Târgu Jiu, beneficiază de o primă de sărbători. Bonusul este prevăzut în Contractul Colectiv de Muncă și este în cuantum de 400 de lei, brut.

Societatea Transloc are la această dată 111 angajaţi, din care 59 sunt şoferi de autobuze sau troleibuze. Bonusul de sărbători a fost deja acordat salariaţilor, spune directorul societăţii Vasile Căilean. "Le-am oferit salariaţilor o primă de sărbători de 400 lei brut, conform Contractului Colectiv de Muncă. Le-au primit deja. Suma este aceeaşi ca şi în anii anteriori. În fiecare lună în decursul anului adunăm câte puţin câte puţin, în aşa fel încât şi salariaţii noştri, ca şi ceilalţi salariaţi, să beneficieze de un venit în plus care îi ajută şi pentru sărbători, şi pentru copii", a declarat Vasile Căilean, directorul societăţii Transloc.

Transloc este o societate pe acțiuni, municipiul Târgu Jiu fiind unic acționar. Unii șoferi care prestează activitatea pentru Transloc au spus că salariile sunt unele mici și că nu au mai fost actualizate de mai bine de 8 ani.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: