Prime de sărbători pentru o parte din angajații de la stat

O parte din angajații de la stat primesc prime de sărbători. Dacă funcționarii publici și-au luat gândul de la bani în plus de sărbători, mai sunt și instituții care le oferă cât ceva salariaților. Angajații Complexului Energetic Oltenia, ai Direcției Silvice, dar și cei din sănătate vor beneficia de prime pe final de an.

Angajații Direcției Silvice primesc de sărbători prime care ajung și până la 800 de lei. Totul depinde de angajați, dacă aceștia și-au făcut treaba așa cum trebuie și dacă nu au avut sancțiuni. „Prin contractul colectiv de muncă, angajații Direcției Silvice primesc prime bănești de 150 de lei, au mai primit și tichete cadou de 300 de lei, iar cei care nu au fost sancționați și nu au avut sancțiuni încă 250 de lei”, a declarat Ovidiu Cârstoc. 

Și angajații din sistemul sanitar au primit prime din partea sindicatelor. Sumele nu sunt mari, dar sunt binevenite pentru personalul sanitar. „Nu putem să dăm prime angajaților, dar din partea sindicatelor le-am oferit câte un ajutor social, sume de câteva zeci de lei, nu sunt mari, dar până la urmă contează gestul. Sperăm că Moș Crăciun din 2013 va fi mai darnic”.

Angajații de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj au primit câte 50 de lei de la sindicate, dar i-au dat înapoi pentru înmormântarea unei angajate care a decedat în accident rutier.

Prime de Sărbători vor primi și angajații Complexului Energetic Oltenia.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: