Prime pentru salariaţii MedservMin

Cei circa 140 de angajaţi ai societăţii MedservMin, al cărei acţionar majoritar este CE Oltenia, vor beneficia de prime de sărbătorile de iarnă. În prezent se fac calcule pentru a stabili cuantumul primei, în funcţie de realizările pe anul în curs. Directorul Gheorghe Milosteanu spune că va încerca să acorde prime şi tichete cadou măcar în cuantumul sumei alocate la finalul anului trecut.

Pentru societatea MedservMin prestează activitate un număr de 136 de angajaţi din care 10 medici, 80 de asistenţi medicali şi celelalte categorii de salariaţi: ambulanţieri, şoferi,TESA şi personal auxiliar. Dacă este să ne luăm după spusele directorului Milosteanu, care a declarat că va încerca să acorde prime măcar de valoarea celor din decembrie 2013, atunci fiecare salariat ar trebui să beneficieze de prime în cuantum de cel puţin 600 de lei. La aceste prime probabil se vor mai adăuga şi alte câteva sute de lei acordate de sindicate. „Obiectivul meu este să acord şi prime, şi tichete, oamenii să fie mulţumiţi. Având în vedere că salariile nu sunt mari, problemele sunt destule, dorinţa mea, şi voi face tot ce este posibil, este ca să le acord aceste prime şi cred că le voi acorda. Nu ştiu suma. Aş vrea să acord aceleaşi prime care s-au acordat şi până acum. În momentul în care am prognozat venitul realizat până la sfârşitul lunii decembrie, atunci voi putea să spun care este cuantumul. Vor fi şi bani şi tichete cu siguranţă”, a spus Milosteanu. 

Directorul a precizat că în cel mult o săptămâna va şti cu siguranţă care sunt posibilităţile financiare astfel încât să poată stabili cu exactitate ce sumă revine la fiecare angajat. Joi, de „Sfânta Varvara”, mai toţi angajaţii MedservMin au beneficiat de o zi liberă. Au lucrat numai cei care fac parte din cabinetul de îngrijiri la domiciliu de la sediul unităţii, cei de la Termocentrala de la Rovinari şi ELCFU Motru.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: