Primele pentru angajaţii MedservMin, condiţionate de rectificare

Cei circa 120 de salariaţi ai MedservMin, societatea care asigură serviciile medicale pentru CE Oltenia, ar putea beneficia de prime de sărbători. Directorul unităţii, Gavrilă Pop, spune că totul depinde de o rectificare bugetară pentru care încearcă să obţină avizele încă din luna septembrie.

Pentru că Guvernul Ponta a căzut şi toate semnăturile obţinute de la miniştrii de resort până atunci nu mai sunt valide, acum procedura trebuie reluată, spune acesta. "În urma restructurărilor care au fost în CEO şi preluarea de către CET Govora a carierei Berbești-Alunu, dar şi alte aspecte care ar însemna să terminăm anul pe pierdere, am făcut o rectificare de buget pe 24 septembrie. Am fost acum câteva săptămâni la Bucureşti, am urgentat, am luat avizele de la Ministerul Muncii, apoi la Finanţe, a trecut prin comisii şi s-a schimbat ministrul. Acum se reia procedura. Acum încerc să obţin semnăturile cât mai repede, dacă mi le dă în ianuarie, mi le dă degeaba. Mă afectează acest lucru pentru că nu o să realizez bugetul planificat, plus că mă afectează că voiam în decembrie să le mai dau şi la oameni un bonus, ceva de sărbători, că şi aşa au salariile care le au. Dacă nu-mi aprobă rectificarea, n-am de unde", a spus Gavrilă Pop, directorul MedservMin.

Complexul Energetic Oltenia este acţionarul majoritar al societăţii MedservMin. Unitatea a pierdut anul acesta 2 cabinete şi 10 salariaţi după ce cariera Berbești-Alunu a fost preluată de către CET Govora.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: