Primul egal a venit la final

Pandurii au incheiat stagiul din Austria cu un egal, 2 la 2, in faţa cehilor de la Sigma Olomouc. Trupa lui Grigoraş a scăpat naiv victoria printre degete. A condus cu 2-0 prin golurile lui Maxim şi Lemnaru dar s-a văzut egalată din două lovituri de la 11 metri, ultima din ele chiar in minutul 90.

Voiculeţ şi compania au încheiat sâmbătă stagiul din Austria cu un bilanţ echilibrat, 2 victorii, 2 eşecuri şi un egal.

Pandurii Târgu Jiu – Sigma Olomouc 2-2 (2-0)

Au marcat: Maxim (min. 31), Lemnaru (44’) / Ordos (64’ și 90’ – ambele din penalty)

Pandurii: Mingote (min. 65 Horvat) – Ungurușan (65’ Cojoc), Viera (65’ Rusu), Mamele (65’ Rada), Vlad (65’ Cristea) – Maxim (65’ Ibeh), Nistor (65’ Ignea), Răduț (65’ Lupu) – Grigoraș (65’ Băcilă), Lemnaru (65’ Matulevicius), Karim Boutadjine (65’ Avramescu).

Bilanţ onorabil

Pandurii au spus adio Ţării Valsului sâmbătă după un sejur de 12 zile şi 5 meciuri amicale. Trebuiau să fie 6 dar ucrainenii de la Arsenal Kiev au uitat să se prezinte la meci. Gorjenii au reuşit două victorii în faţa unor advesari mai slabi cotaţi, SV Horn şi Kecskemet. De asemenea au pierdut testele cu Krvybas Krivoi Rog şi Levski Sofia. În ultimul joc, trupa lui Grigoraş a remizat contra cehilor de la Sigma Olomouc. De fapt, a ratat victoria printre degete. Maxim a reuşit o fază superbă şi a deschis scorul în minutul 31 pentru ca Lemnaru să dubleze avantajul chiar înainte de pauză. Maxim a fost însă şi erou negativ. A creat penalty-ul din care cehii au redus din diferenţă. Tot dintr-un penalty au egalat oamenii din ţara lui Nedved, în minutul 90, după un henţ în careu comis de Rusu. Trupa lui Grigoraş a revenit sâmbătă dimineaţa în ţară iar de astăzi îşi reia antrenamentele. Gorjenii deschid balul în liga 1, vineri seara de la 18.30 contra celor de la Universitatea Cluj.

Amicale Pandurii în pre-sezon

Poiana Braşov: Pandurii – Gloria Bistriţa                   0-1

Pandurii – Milsami Orhei (Rep. Moldova)                   1-0

Austria: Pandurii – Kryvbas Krivoi Rog (Ucraina)                 0-2

Pandurii – SV Horn (liga a II-a, Austria)                                             4-0

Pandurii – Kecskemet (Ungaria)                                                         2-0

Pandurii – Levski Sofia (Bulgaria)                                                       0-1

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: