Prins la 10 minute după comiterea tâlhăriei

Un bărbat de 30 de ani, a fost prins de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu, la mai puţin de 10 minute de la comiterea unei tâlhării.

În noaptea de 23 martie a.c., la ora 02:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi despre faptul că o femeie care se deplasa pe strada Dacia, a fost deposedată de poşetă, prin violenţă, suspectul fugind în direcţia Săvineşti. Au fost alertate patrulele de siguranţă publică din zonă, suspectul fiind depistat de poliţişti, la mai puţin de 10 minute de la sesizarea faptei, pe str. 23 August.

Suspectul, V.I., de 31 ani, din Târgu-Jiu, avea asupra sa geanta persoanei vătămate, o târgujiancă de 50 de ani. Poliţiştii l-au imobilizat şi l-au condus pe suspect la sediul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu, pentru cercetări. Poşeta, în care se aflau 2 telefoane mobile, o sumă de bani, un card bancar şi documente de identitate, a fost restituită părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Suspectul a fost introdus în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: