Prinşi în flagrant

La data de 12.12.2010, orele 12:15, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că mai multe persoane se află la staţia de apă dezafectată din dealul Bârseştilor, de unde sustrag fier vechi.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, aici fiind identificaţi Florin P., de 31 ani, Cătălin I., de 65 ani, Valter G., de 31 ani şi D.C., de 14 ani.

Până la sosirea poliţiştilor, cei în cauză reuşiseră să scoată din pământ două bucăţi de ţeavă din fier, pe care le încărcaseră într-un atelaj cu tracţiune animală, urmând să le valorifice la un centru de colectare fier vechi.

♦ La aceeaşi dată, orele 16:00, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată de către dispecerul unei firme de pază despre faptul că agenţii de pază au depistat două persoane care sustrag fier vechi din incinta C.E.T. Tg-Jiu.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu care au identificat pe Valentin P., de 24 ani şi Gheorghe B., de 21 ani, ambii din comuna Băleşti, judeţul Gorj. Aceştia încercau să scoată din incinta unităţii mai multe bucăţi de tablă.

Cantitatea de tablă a fost restituită unităţii prejudiciate, iar pe numele celor doi tineri au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: