Problema apei potabile, ca și rezolvată într-un sat din comuna Dănești

Satul Ungureni din comuna gorjeană Dănești s-a transformat în șantier, asta din cauza lucrărilor care se fac la sistemul de alimentare cu apă. Este vorba de înlocuirea rețelei, dar și extinderea acesteia în tot satul, investiție realizată cu bani de la bugetul local.

Pe principiul că promisiunea este datorie curată, primarul din comuna Dănești vrea să-și respecte proiectele cu care a venit în fața cetățenilor în campania electorală.

Înlocuirea și extinderea sistemului de apă din satul Ungureni este doar una dintre promisiunile electorale, care la mai puțin de un an devine realitate.

Cu bani de la bugetul local, au fost demarate lucrările în satul Ungureni. ”Am dat drumul la lucrarea de înlocuire, dar și extindere a rețelei de apă în satul Ungureni. Lucrarea se face cu fonduri de la bugetul local, mai exact noi am cumpărat tot ce este necesar și lucrarea este făcută de Aparegio Gorj. Este vorba de o investiție de aproximativ 60.000 de lei care trebuia realizată de urgență”, a declarat Mădălin Paliță, primarul din comuna Dănești.

Când lucrarea va fi gata, localnicii din Ungureni nu vor mai avea probleme nici cu presiunea, dar nici cu calitatea apei de la robinet. ”Era o țeavă foarte veche de fier, care în timp a ruginit și a început să cedeze. Nu puteam să băgăm nici presiune în rețea din acest motiv și de multe ori apa ajungea cu rugină la robinet. Rezolvarea acestei situații a fost una din promisiunile mele de campanie pe care trebuie să o respect”, a mai spus Mădălin Păliță.

Vizualizări: 1,458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: