Probleme înainte de Constanţa!

Andrieş are probleme înaintea debutului din noul sezon de la Constanţa. Antrenorul Energiei nu-l poate folosi pe Dinescu, unul din cei mai buni jucători din perioada de pregătire, în timp ce Giotoiu şi Liberţ sunt incerţi.

Energia Pandurii debutează în noul sezon duminică de la ora 11:45 pe terenul campioanei HCM Constanţa, în direct pe Digi Sport 2.

Au clacat chiar înainte de start!

Energia a mers bine la ultimul turneu amical înaintea startului din noul sezon. Trupa lui Andrieş s-a impus cu Minaur Baia Mare şi Călăraşi, dar problemele nu i-au ocolit pe gorjeni. „Din păcate avem probleme de lot, avem câţiva jucători accidentaţi care sunt incerţi pentru meciul de la Constanţa. Laurenţiu Dinescu a suferit o ruptură musculară în talpă, a mers şi a făcut un control medical şi va fi nevoit să stea trei săptămâni. Paul Giotoiu acuză şi el o problemă la genunchi, o să facă un RMN. Sper să nu fie o problemă gravă, el a acuzat unele dureri la genunchi după turneul de la Timişoara, a strâns din dinţi, a jucat şi în turneul de la Târgu-Jiu şi acum este incert. Şi Andrei Enache este indisponibil, el nu se antrenează cu restul echipei. Liberţ este şi el uşor accidentat, are o întindere la gamba piciorului drept, sper să fie în regulă până la meciul de la Constanţa”, spune Andrieş, antrenor care mereu a fost lovit de ghinionul accidentărilor. Şansele Energiei, şi aşa mici la un rezultat pozitiv la Constanţa, au scăzut şi ar fi nevoie de un mic miracol pentru ca gorjenii să plece neînvinşi de pe terenul campioanei României.

„Mi-aş fi dorit să avem tot lotul valid, orice absenţă la noi contează. Acum, rămâne de văzut cine îşi va reveni până la jocul cu HCM. Andrei Păiuş este în regulă, el se pregăteşte normal.”   Liviu Andrieş, antrenor Energia

Griji pentru arbitraj

Andrieş îşi face griji şi pentru arbitrajul de la meciul de duminică. Federaţia i-a delegat la acest joc pe doi arbitri care au mai defavorizat Energia în trecut, în opinia antrenorului. „La meciul de la Constanţa o să ne arbitreze un cuplu de arbitri cu care am avut probleme, Manea şi Iliescu. Sper ca acum să avem parte de un arbitraj bun, asta cerem”, avertizează Andrieş.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: