Probleme la Pandurii înaintea meciului cu FC Vaslui

Pandurii au reluat pregătirea pentru meciul cu FC Vaslui, o partidă foarte dificilă în comparaţie cu meciurile deja disputate din noul sezon. Înaintea acestei partide problemele de lot sunt cele de la partida precedentă, mamele şi Maxim fiind scoşi de pe teren în timpul meciului cu Ceahlăul.

Pandurii au avut parte doar de două zile libere după meciul cu Ceahlăul. Echipa nu mai primise nici un liber după stagiul de pregătire din Austria, primele trei etape fiind considerate foarte importante. Luni seara echipa şi-a reluat pregătirea la Târgu Jiu în vederea meciului cu FC Vaslui de duminică.  Petre Grigoraş şi-a lăsat elevii liberi în weekend pentru a merge la familii sau la mare. Pentru că nu au mai avut nici o zi liberă de la revenirea din stagiul din Austria jucătorii au preferat mai ales litoralul pentru weekend. Luni însă cu toţii au revenit la pregătire pentru a relua antrenamentele în vederea partidei la Vaslui.

Mamele şi Maxim acuză probleme medicale

Meciul se anunţă foarte dificil prin prisma valorii echipei moldovene dar şi pentru că Pandurii nu au reuşit niciodată să se impună pe terenul din Vaslui.  Pentru jocul cu FC Vaslui Pandurii ar putea avea două probleme de lot. Accidentarea lui Iulian Mamele din meciul cu Ceahlăul îl îngrijorează pe Grigoraş, fundaşul suferind o comoţie cerebrală şi fiind scos de pe teren. Şi Maxim a acuzat din nou probleme medicale şi ar putea fi incert pentru meciul din etapa viitoare. "Sper că a fost doar o comoţie, a fost o lovitură, am revăzut faza şi a fost o lovitură destul de puternică, dar sper să nu fie nimic grav. Şi pe Maxim am fost forţat să-l schimb fiind un jucător care nu s-a antrenat în timpul săptămânii. Am, fost nevoit să fac două schimbări pe care nu le-aş fi făcut 100% sau dacă le-aş fi făcut nu le-aş fi făcut arunci".

Ar putea profita de oboseala vasluienilor

Şi preşedintele Marin Condescu a avertizat că meciul cu vasluienii nu va fi uşor deşi Pandurii ar avea avantajul mai multor zile de odihnă şi refacere după jocul cu Ceahlăul. Vasluienii vor fi mai obosiţi după jocul din cupele europene cu Fenerbahce şi vor avea mai puţin timp de refacere. "Meciul de la Vaslui e foarte greu pentru noi. Este clar că avem câteva avantaje să spunem din punct de vedere al odihnei necesare. Vasluiul va avea meci greu de calificare şi eu sper să se şi califice, iar noi putem dacă ne concentrăm şi nu ne lăsăm pe tânjeală ca în ultimele 30 de minute cu Ceahlăul care ar fi putut să ne coste din nou. Să nu uităm ce am păţit în retur a fost aceiaşi atitudine numai că acum ne-a intrat de trei ori şi nu a vrut o dată. Dar cred că ultimele  le-am tratat cu foarte mare superficialitate", a spus preşedintele pandurilor. Pandurii vor pleca Vineri spre Vaslui urmând ca şedinţele de pregătire de vineri şi sâmbătă să fie programate în Moldova.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: