Probleme tehnice la un autobuz electric. Nu a circulat nici măcar un kilometru

Unul dintre cele trei care a ajuns la societatea de transport are o problemă tehnică, care trebuie remediată, deși nu a circulat nici măcar un kilometru pe străzile din municipiul Târgu Jiu. 

„Au venit trei troleibuze din cele nouă cu autonomie extinsă și așteptăm să vină documentele din Polonia pentru a le putea înmatricula. Avem o problemă la unul dintre ele. Este vorba de un senzor care nu indică ce trebuie. Este în garanție și problema va fi remediată“, a spus Mihai Paraschiv, directorul societății Transloc. 

Următoarele troleibuze cu autonomie extinsă vor ajunge în Târgu Jiu până la jumătatea lunii decembrie. „Până pe 15 decembrie trebuie să vină și următoarele șase, pentru ca să se finalizează achiziția, deoarece toate nouă trebuie să fie funcționale“, a precizat Mihai Paraschiv la o emisiune de la postul 1 Plus Tv. Troleibuzele de acest fel pot să circule autonom aproximativ 20 de kilometri. 

Acesta speră să poată folosit troleibuzele cu autonomie extinsă: „Pe segmentul de la Piața Mare la Bârsești s-a început montarea consolelor și urmează lanțurile de izolatori și firul de contact. Celălalt tronson, 9 Mai-Artego este împărțit în două tronsoane: Piața Centrală - 9 Mai și Piața Centrală-Artego. Încercăm să stabilim cu constructorul pentru a avea tensiune pe măcar jumătate din rețea pentru a putea folosi troleibuzele cu autonomie. Este posibil și cu ajutorul electricienilor noștri“. 

Vizualizări: 901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: