Procesul locatarilor din ACH a început cu o amânare

Locatarii barăcilor din ACH încercă din răsputeri să-şi păstreze locuinţele. Aceştia au contestat în instanţă executarea, iar ieri au avut primul termen. Procesul a început însă cu o amânarea pentru depunerea la dosar a altor documente. Oamenii vor să-şi păstreze locuinţele în care au stat o viaţă.

După ce au locuit o viaţă în barăcile din ACH, peste 90 de familii riscă să rămână fără un acoperiş deasupra capului. Chiar dacă li s-au promis alte locuinţe, oamenii vor să rămână în aceste barăci. „Am avut primul termen dar s-a amânat pentru că trebuie să mai depunem nişte documente. Noi vrem să rămânem în aceste barăci. Suntem 97 de familii şi în total peste 300 de persoane. Ne-au promis că ne dau alte locuinţe, dar noi vrem să le păstrăm pe astea”, spune unul dintre locuitorii din ACH. 

Următorul termen este peste două săptămâni. ”A fost o contestaţie la executare formulată de nişte persoane care locuiesc în barăcile din ACH. Acţiunea a fost redactată şi depusă de un avocat, iar la termenul de astăzi a venit un alt avocat, un avocat nou. Dintre aceşti contestatori, patru au înaintat scris la dosar că ei nu-şi însuşesc această acţiune pentru că ei nu locuiesc în acele barăci şi deci nu au legătură cu această cauză. Drept urmare trebuia să se verifice într-adevăr împuternicirea avocaţilor este dată de toţi contestatorii. S-a acordat termen peste două săptămâni”, spune Liliana Cruceru, purtător de cuvânt Judecătoria Târgu-Jiu.    

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: