Program modificat la mijloacele de transport în comun

Mijloacele de transport în comun vor avea program de lucru diferit de cel normal în perioada sărbătorilor de iarnă. Directorul Transloc, Vasile Căilean, spune că autobuzele şi troleibuzele vor circula mult mai des în zilele de 22, 23 şi 24 decembrie, frecvenţa acestora fiind ridicată între orele 8 şi 17, când vor veni în staţii din 10 în 10 minute. Ulterior, mai ales în ziua de Crăciun şi după, precum şi pe 1 şi 2 ianuarie, troleele vor trece prin staţii din 23 în 23 de minute. Programu de lucru va reveni la normal de abia de pe 5 ianuarie.

Directorul Vasile Căilean spune că angajaţii săi vor lucra inclusiv în zilele de sărbătoare, chiar dacă atunci mijloacele de transport în comun sunt mult mai puţin solicitate. Şefii Transloc vor fi şi ei la lucru de sărbători, Căilean urmând să lucreze chiar în prima zi a noului an, în timp ce adjunctul său va fi de serviciu pe 25 decembrie. Programul de lucru al directorilor începe şi el la ora 5 dimineaţa, directorul Transloc dând asigurări ca va fi la birou sau pe traseu pentru a se asigura de bunul mers al activităţii.

Căilean a făcut cunoscut că în zilele rămase până la sărbători pensionarii pot să se prezinte la sediul unităţii pentru a-şi ridica de acolo abonamentele gratuite pe care le au la dispoziţie pentru 2009. Circa 6500 de vârstnici beneficiază de astfel de abonamente. Cei care au până în 70 de ani au dreptul la 20 de călătorii lunare gratuite, cei care depăşesc vârsta respectivă putând să meargă oricând fără să plătească, numărul lor fiind extrem de redus.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: