Programul minerilor și energeticienilor de sărbători

Salariații Complexului Energetic Oltenia beneficiază de zile libere cu ocazia sărbătorilor pascale. Potrivit legii, toți angajații sunt liberi în Vinerea Mare, pe 26 aprilie, dar și luni după Paști, pe 29 aprilie. De asemenea, ziua de 1 mai este liberă, fiind Ziua Internațională a Muncii. Bugetarii au și pe 30 aprilie liber cu recuperare.

Sorin Olaru, directorul de Resurse Umane al Complexului Energetic Oltenia, a explicat la Accent TV cum vor lucra angajații CE Oltenia. “Personalul de zi va beneficia pe data de 30 aprilie de o zi de concediu, pentru că oricum avem zile de concediu de odihnă neefectuate, deoarece anul trecut am lucrat la foc continuu”, a spus Olaru.

Asta înseamnă că personalul de zi va avea liber din 26 aprilie până pe 1 mai. “Se va lucra în schimb la cărbune în data de 30 aprilie și 1 mai, care e o zi liberă și se plătește cu spor de 100% și la livrări unde este o problemă mai sensibilă, acolo va fi liber sâmbătă după schimbul I, duminică și luni toată ziua. Vom începe de marți”, a mai spus Olaru.

Acesta a mai precizat că la termocentrale activitatea se va desfășura, ca de obicei, în tură continuă. (A.A.)

Vizualizări: 6,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: