Proiectul SOS Oltenia, dezbătut de cinci miniştri

Instituţia Prefectului Gorj va invita reprezentanţii a cinci ministere la dezbaterea privind dezvoltarea regiunii Oltenia. Simpozionul organizat în acest sens și care poartă denumirea de ”SOS Oltenia” va fi organizat vineri, 2 martie, la Târgu Jiu. În prezent, Instituția Prefectului Gorj pregătește lansarea invitațiilor către cinci ministere, dar și către prefecții și președinții Consiliilor Județene din Oltenia.

Simpozionul ”SOS Oltenia” va fi organizat de Instituția Prefectului în parteneriat cu sindicatele și patronatele din minerit și energie. În felul acesta, autoritățile județene speră să tragă un semnal de alarmă. Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, a anunțat că are de gând să invite la dezbatere cinci ministere. ”În prezent lucrăm la invitațiile pe care le vom adresa către cinci ministere. Este vorba de Ministerul Administrației și Internelor, Ministerul Economiei, Ministerul Mediului, Ministerul Transporturilor, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Invitațiile vor fi trimise până vineri”, a declarat Liviu Andrei, prefectul județului Gorj.

La simpozion vor fi invitați și prefecții tuturor județelor din regiunea Oltenia dar și președinții Consiliilor Județene, precum și parlamentarii din această zonă. Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, a declarat ieri că simpozionul respectiv a fost amânat până pe 2 martie pentru că directori și sindicaliști din minerit au anunțat că nu puteau fi prezenți vinerea asta la dezbatere.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: