Proprietar fără voie peste sute de coroane mortuare

Terenul unui târgujian a devenit groapa de gunoi a cimitirului. Acesta a rămas şocat atunci când s-a dus cu o echipă de la Cadastru pentru a-i măsura suprafaţa de pământ. Mormane de coroane şi lumânări zăceau pe parcela omului. Primăria se apără şi susţine că deşeurile au fost aruncate chiar de târgujienii care-şi curăţă mormintele.

Ştefan Pârvu nu este de acord ca terenul său să devină groapa de gunoi a cimitirului. „De ce nu duc deşeurile la groapa de gunoi. Ce e terenul meu- Groapa lor de gunoi-”, declară Ştefan Pârvu.

Reprezentanţii primăriei se apără şi susţin că deşeurile provin chiar de la târgujienii, care după ce îşi fac curat la morminte, preferă să le arunce pe unde apucă, decât să le dea maşinilor de salubrizare din oraş, cu care primăria are încheiat contract. „Administratorii cimitirelor nu aruncă deşeurile decât la gheene pentru a fi preluate de firma de salubrizare care se ocupă ce acest lucru. Facem un apel pe această cale la târgujienii care-şi curăţă mormintele să nu mai arunce resturile la voia întâmplării, iar dacă nu şi le cară singuri, măcar să le lase pentru a fi preluate de maşinile de salubrizare”, declară Ramona Evulescu, purtător de cuvânt primăria Târgu Jiu. Ştefan Pârvu este decis să meargă mai departe şi va depune o sesizare şi la Garda de Mediu, pentru a lua măsurile care se impun.

Deşeurile aruncate din cimitir nu acoperă doar terenul lui Ştefan Pârvu. Peste tot în jurul cimitirului sunt grămezi de coroane şi lumânări aruncate de cei care nu ţin cont de nimic.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: