Protest la primăria Padeş

Un cetăţean din comuna Padeş protestează de două zile în faţa primăriei pentru că autorităţile locale refuză să-i elibereze acte pe nişte pământuri ce au aparţinut familiei bărbatului. Nicolae Luca susţine că este în greva foamei şi că îşi menţine forma de protest până când autorităţile locale sau judeţene îi soluţionează cererile. „Sunt în greva foamei de marţi şi voi continua până când mă va ajuta cineva să clarific situaţia cu pământurile familiei mele. Am cerut să vină un procuror de la DNA Bucureşti să constate toate neregulile de la primăria Padeş. Primarul şi angajaţii primăriei refuză să-mi elibereze actele de proprietate pe nişte pământuri care au fost ale bunicului meu, veteran de război. Sunt abuzuri ale juristului din primărie”, a declarat Nicolae Luca.

Bărbatul are 38 de ani, este tatăl a doi copii de trei, respectiv cinci ani şi, din cauza temperaturilor scăzute de peste noapte, a avut chiar nevoie şi de îngrijiri medicale. „Marţi spre miercuri a venit Ambulanţa la mine pentru că a fost foarte frig. M-au consultat, mi-au luat tensiunea şi au plecat. Cei de la primărie au trimis un poliţist, el a stat la căldură în primărie, iar eu am stat afară, în frig”, a declarat Nicolae Luca.

Bărbatul spune că reprezentanţii primăriei chiar au râs când l-au văzut în faţa primăriei. „Au început să facă mişto de mine, consilierii PSD şi angajaţii primăriei. Este bătaie de joc la primăria asta, tocmai de aceea cred că DNA-ul ar trebui să se autosesizeze şi să vină în control aici”, a declarat Nicolae Luca.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: