Prunariu - pus politic, înlăturat tot de PSD

Mihai Prunariu a fost numit politic la cârma CS Pandurii Târgu Jiu şi ar putea fi demis tot la decizia PSD. Cert este că echipa va fi controlată tot de PSD, dacă se va confirma informaţia că la şefia clubului vor fi numiţi Edi Iordănescu, fiul lui Anghel Iordănescu, susţinătorul lui Victor Ponta în alegeri, şi Vicenţiu Iorgulescu, fratele şefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu. Şi ultimul este un apropiat al PSD şi al lui Victor Ponta, pe care l-a însoţit după pierderea alegerilor şi în escapada din Dubai.

Presa locală a anunţat ieri demiterea lui Mihai Prunariu din fruntea CS Pandurii şi înlocuirea lui cu Edi Iordănescu, iar Vicenţiu Iorgulescu, fratele şefului de la LPF Gino Iorgulescu, preşedinte executiv. Ulterior, şi Digi Sport a dat ştirea că Prunariu este înlocuit de ieri cu e Edi Iordănescu şi că la Târgu Jiu vine şi Vicenţiu Iorgulescu. Edi Iordănescu este fiul selecționerului Anghel Iordănescu, un susţinător al lui Victor Ponta în alegerile prezidenţiale. Iniţial, spun surse, erau discuţii pentru venirea lui Edi Iordănescu în calitate de antrenor.

Prunariu, război cu Grigoraş

Mihai Prunariu a refuzat să dea vreo declaraţie jurnaliştilor de la Pandurul pe această temă, iar viceprimarul Primăriei Târgu Jiu, Aurel Popescu, membru în Consiliul de Administraţie, nu a confirmat informaţia. El a precizat că oricum şedinţe ale clubului „nu vor fi azi sau mâine“ pentru că echipa este la Cluj pentru meciul din Cupă. Clubul Pandurii traversează o perioadă extrem de slabă, cu doar trei victorii în acest sezon. Petre Grigoraş şi Mihai Prunariu au venit la conducerea echipei cam în aceeaşi perioadă, martie-aprilie, Prunariu fiind susţinut de PSD. Prunariu s-a lăudat mereu cu aducerea lui Grigoraş la Târgu Jiu, antrenorul pe care l-a strigat stadionul. Numai că între timp au apărut divergenţe între cei doi, iar surse spun că Grigoraş l-a vorbit de rău pe Prunariu la şefii săi de partid, Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru. Ca urmare, Prunariu s-a autoinvitat la o emisiune la un post local unde i-a transmis câteva mesaje lui Grigoraş. El a spus că antrenorul caută scuze pentru a explica eşecurile, că regretă că l-a schimbat pe Pustai şi că Pandurii a adus ce jucători a cerut antrenorul.

Dacă Prunariu va fi înlocuit cu Edi Iordănescu acest lucru se va face cu ştiinţa PSD. Atât Iorgulescu cât şi Iordănescu sunt apropiaţi ai PSD şi ai lui Victor Ponta.

Prunariu despre retrogradare

Echipa a stat mai tot sezonul în zona retrogradabilă, dar Prunariu, preşedintele clubului, are deja planul făcut. El spune că echipa nu retrogradează pentru că are noroc în sensul că alte cluburi stau rău cu banii sau cu DNA şi nu mai apucă să termine campionatul. „Nu vom retrograda şi o să ne revenim. Mai importantă este stabilitatea financiară pentru că ne uităm şi vedem că sunt foarte multe cluburi în România şi vă dau exemplu Ceahlăul, Braşovul, CFR Cluj, Rapid, Petrolul mai nou, care au probleme şi nu ştiu dacă vor termina campionatul acesta. Noi vom termina campionatul acesta şi-l vom termina în primele opt echipe“, a spus Prunariu la o emisiune TV. Şi, dacă nu reuşeşte, o ia de la capăt. „Prin absurd că s-ar putea retrograda o luăm de la capăt, stăm un an în B, dar la valoarea lotului nu avem cum să retrogradăm. Dacă se va întâmpla ne facem echipă, promovăm din B, ajungem iar în A“, a încheiat preşedintele CS Pandurii, Mihai Prunariu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: