Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prunariu: Pandurul a insistat să nu-mi dau demisia

Preşedintele CS Pandurii s-a ofticat după ce Pandurul a publicat postarea sa de pe contul de Facebook, cea în care spunea că, dacă ar ajuta clubul, şi-ar da demisia.

Prunariu are falsa impresie că Pandurul sau altcineva doreşte ca el să demisioneze. „Am spus că dacă demisia mea ar ajuta clubul, acum mi-aş da-o. Dar, după ultimele reacţii şi după discuţii şi pentru că cei de la Pandurul au insistat să nu-mi pun demisia, nu o să mi-o pun. Nu joc eu ce vreţi să... Dacă-l aducem pe Marin Condescu şi ar da 20 de goluri, mâine mi-aş da eu demisia. Am face transferul lui Marin Condescu la Pandurii cu condiţia să dea 20 de goluri şi să câştigăm campionatul“, a declarat Mihai Prunariu la un post de radio.

Prunariu a fost numit şef la Pandurii acum aproape şase luni promiţând că va îndrepta lucrurile la echipă. El trebuie să rămână în fruntea clubului cel puţin pe perioada unui campionat pentru a demonstra eficienţa managementului său.

Cât despre măsurile pe care le-ar putea lua după meciul catastrofal cu Ceahlăul, acesta a spus că: „O să discutăm cu antrenorul, cu stafful tehnic. Nu luăm decizii la cald. Toată echipa nu a jucat. Aş vrea să cred că e un accident şi mergem mai departe“, a mai spus acesta.

„Dacă demisia mea ar ajuta clubul, mâine mi-as da-o. De când am venit la club, am făcut numai lucruri in interesul acestuia. Nu pot juca in locul unor jucători care azi au fost penibili“. 

Mihai Prunariu, preşedintele CS Pandurii

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: