Prunariu regretă că l-a adus pe Grigoraş la Pandurii

Mihai Prunariu, preşedintele CS Pandurii, regretă singurul lucru pe care l-a făcut de când este în fruntea clubului de fotbal: aducerea lui Petre Grigoraş antrenor la echipă. Schimbarea de atitudine a lui Prunariu este interesantă mai ales că la vremea respectivă el a dat comandă de pliante pe care le-a împărţit prin stadion în care se spunea „l-am adus pe Grigoraş la Pandurii“! Marea promisiune a lui Prunariu a fost că Pandurii nu va retrograda. Echipa are doar 15 puncte în 15 etape.

„Vă garantez că echipa nu va retrograda“, a promis Mihai Prunariu în studioul unei emisiuni la un post local. Prunariu a afirmat însă că regretă că l-a dat afară pe Cristi Pustai pentru a-l aduce la echipă pe Petre Grigoraş. „L-am schimbat pe Cristi Pustai în momentul în care eu am venit preşedinte la club. Să vă spun cinstit nu l-aş fi schimbat pe Cristi Pustai pentru că este un antrenor care a avut performanţă la Târgu Jiu, dar pentru că tot stadionul striga Grigoraş l-am adus pe Grigoraş la Târgu Jiu. (...) Obiectivul în această perioadă este 6 puncte în următoarele meciuri şi calificarea în Cupa Ligii şi Cupei României“, a spus Prunariu, care a promis o analiză la finalul acestui tur. „Poate dacă m-am grăbit în vară, înainte de a se termina campionatul, cu aducerea lui Grigoraş şi schimbarea lui Pustai. Nu mai vrem să facem aceeaşi greşeală“, a mai spus el. Despre Cristi Pustai spunea Prunariu acum două luni că este „un om fără caracter“ pentru că a dat clubul în judecată pentru recuperarea unor bani.

Conflict Prunariu-Grigoraş?

Surse spun că ieşirea lui Prunariu la televizor nu a fost văzută cu ochi buni de acţionari şi că de o analiză va avea el parte, în urma căreia ar putea rezulta demiterea sa din funcţie. Aceleaşi surse spun că Prunariu i-a pus gând rău lui Grigoraş pentru că antrenorul i-ar fi sugerat lui Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, să-l dea afară pe vicepreşedintele PSD de la club. Mihai Prunariu a mai declarat că este deranjat de unele ieşiri ale antrenorului Petre Grigoraş căruia îi strigă că a adus ce jucători a vrut şi chiar a zburat cu avionul în cantonamentul de la Viena. „Poate uneori sunt şi eu deranjat de ieşirile inoportune ale antrenorului Grigoraş în presă care reclamă, încearcă să-şi găsească scuze. Nu e corect ce face. O să am o discuţie şi acum la Iaşi. (...) Au vrut cantonament în Austria, au avut cantonament în Austria, au vrut să zboare cu avionul, au zburat cu avionul, au vrut cantonament la Sibiu, au primit cantonament acolo“, a declarat preşedintele CS Pandurii.

„Grigoraş ar trebui să-şi asume responsabilitatea pentru rezultat şi să nu-şi găsească scuze. Antrenorii vin şi pleacă, dar eu am o responsabilitate faţă de club şi comunitate“.

Mihai Prunariu, preşedinte CS Pandurii

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: