Prunariu: Vrem să obţinem măcar cinci viceprimari

Președintele PP-DD Gorj, Mihai Prunariu, a declarat ieri că în prezent se negociază intens în cele două localități unde au primari în funcție, Tismana și Țicleni, pentru a obţine şi funcţia de viceprimar. Prunariu a menționat că se așteaptă să obțină măcar cinci viceprimari la nivel de județ în urma negocierilor.

Rep. : Câți viceprimari vă așteptați să obțineți în urma negocierilor?

M.P : Noi vrem să negociem cât mai bine, să obținem cât mai multe posturi de viceprimari, nu avem un target exact. Probabil, haideți să zicem un peste cinci viceprimari ne dorim să obținem. Noi încercăm să obținem cât mai mulți mai ales în localitățile unde PP va face majoritate.

Rep. : Există posibilitatea să puneți viceprimari și la Tismana și Țicleni?

M.P : Este o țintă pentru noi pentru a avea și primari și viceprimari, pentru a exista o echipă la nivelul celor două localități. Discutăm, încercăm să creăm aceste majorități  și să avem viceprimarul nostru în cele două orașe unde există primari ai Partidului Poporului-Dan Diaconescu.

Rep. : Ce v-a transmis conducerea PP-DD de la nivel central după alegeri?

M.P : Având în vedere că organizația județeană a PP-DD a obținut un loc doi pe țară am fost felicitați, am spus că se putea și mai bine, dar având în vedere conjunctura că toată echipa partidului Partidului Poporului de la Gorj a venit mai târziu, cred că am obținut un scor bun și am fost felicitați de domnul Dan Diaconescu și de întreaga echipă a partidului.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: