PSD îl sustine în continuare pe Angheloiu în fruntea CJ Gorj

PSD Gorj va respecta în continuare protocolul de colaborare încheiat cu PNL în cadrul Consiliului Judeţean. Liderul filialei, Florin Cârciumaru, afirmă că viitoarea guvernare pe care o va asigura PSD şi PDL la nivel naţional nu va determina organizaţia de la Gorj să nu îşi respecte înţelegerile făcute anterior cu liberalii.

Colaborarea dintre PSD şi PNL Gorj în luna iunie a dus la formarea unei majorităţi în Consiliul Judeţean, cei 9 consilieri ai PDL rămânând atunci în opoziţie. Social-democraţii şi liberalii l-au promovat astfel pe vicepreşedintele PNL Gorj, Radu Angheloiu, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Radu Angheloiu declară că nu exclude o posibilă decizie politică de schimbare a sa din funcţie în următoarele săptămâni. Acesta ia în calcul varianta în care noua coaliţie dintre PSD şi PDL va guverna România şi va impune schimbări pe criterii strict politice, fapt care i-ar putea afecta postul ocupat de o jumătate de an. Angheloiu afirmă că nimeni de la cele două partide nu i-a dat de înţeles că ar urma o astfel de schimbare, însă acesta spune că în politica din România totul este posibil.

Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, spune că partidul său va ţine cont de dorinţa social-democraţilor de a menţine în continuare colaborarea în plan local. Consilierul judeţean Ionel Manţog spune şi el că PDL Gorj nu şi-a pus problema schimbării din funcţie a lui Angheloiu.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: