PSD şi PNL pun un pepededist la Primăria Peştişani

Social-democraţii vor să pună un nou viceprimar la Peştişani. Au întocmit un proiect de hotărâre pentru validarea unui consilier local PP-DD în această funcţie. Este vorba de Pantelimon Tivig, un fost liberal. Acesta se pare că se bucură şi de sprijinul liberalilor din localitate care până acum nu au făcut nicio altă propunere.

Primăria Peştişani a rămas fără viceprimar la începutul lunii septembrie, asta după ce Ilie Fuiorea a fost exclus din PSD, prefectul de Gorj emiţând în baza acestei decizii politice ordinul de încetare a mandatului. Un consilier local PSD a întocmit un proiect de hotărâre ce va fi supus la vot în şedinţa de Consiliu Local din data de 25 septembrie, prin care l-a propus pentru funcţia de viceprimar pe consilierul PP-DD (UNPR) Pantelimon Tivig. Acesta nu se bucură doar de susținerea social-democraţilor, ci şi de a liberalilor. Primarul Florin Pavel, care este şi vicepreşedinte al organizației locale a PNL, spune că îl susține pe Tivig pentru funcţia de viceprimar la Peştişani. "Am avut o discuție cu președintele Dan Vâlceanu și i-am spus că îl susţin pe Tivig la funcția de viceprimar. I-am explicat că este omul pe care eu l-am agreat şi că de la PNL nu avem pe cine pentru că mai toți au probleme personale şi nu pot ocupa acest post. Domnul de la PP-DD este posibil să vină spre noi pe viitor. În trecut a fost la noi, la PNL. Este punctul meu de vedere. Poate consilierii liberali vor veni cu o altă propunere. Dânşii decid", a declarat Florin Pavel, vicepreședinte al PNL Peştişani.

Tivig este cadru didactic de 40 de ani. Predă discipline tehnice la liceul din Peştişani, iar din 2008 este consilier local. În 2012 a ocupat postul de viceprimar al comunei doar pentru câteva luni, pentru că a fost revocat din funcţie de consilierii locali pentru a fi promovat Fuiorea. Tivig spune că se bucură de susţinerea tuturor partidelor. "Sunt interesat să preiau din nou funcţia, întrucât am lucrat foarte mult cu domnul primar Florin Pavel. Ne-am înţeles foarte bine, am idee despre mersul primăriei și consider că mă pricep să fac treabă. Mă bucur de sprijinul tuturor partidelor", a spus Tivig.  

Consiliul local Peştişani este format din 6 consilieri PNL, 4PSD, 2PRM şi 1 PP-DD (UNPR).

tivig_si_pavel

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: