PSD, somat de PNL

PNL Gorj le cere pesedistilor gorjeni sa-si dea jos de indata afisele cu insemnele mincinoase “USL”, in urma respingerii de catre BEC a contestatiei PSD .

Liberalii gorjeni cer  PSD  sa respecte astfel decizia BEC , nr. 83/ 14.05.2014, prin care a fost respinsa contestatia formulata de Partidul Social Democrat, la solicitarea PNL de a se judeca legalitatea afisarii insemnelor mincinoase “USL”, pe materialele de propaganda ale pesedistilor gorjeni.

Liberalii asteapta ca PSD Gorj - macar la jumatatea campaniei pentru alegerile europarlamentare si partiale pentru Colegiul 2 Senat  - sa intre in spiritul si  litera legii si sa distruga afisele cu sloganul-strigoi, care au scandalizat o tara intreaga. 

Nenumaratele materiale de propaganda electorala perfida si mincinoasa, marca PSD, trebuie date jos urgent de pe stalpi, razuite de pe ziduri si scoase de pe bannerele de publicitate online, ca semn ca pesedistilor nu le este straina respectarea legii.

Altminteri, nesocotirea deciziei BEC de astazi, 14.05.2015, echivaleaza cu mentinerea regimului de manipulare si promovare cu caracter infractional al insemnelor electorale PSD, interzise definitiv, prin lege, astazi.

PNL Gorj va semnala institutiilor abilitate ale statului locatiile si locurile unde mai pot fi vizualizate afisele PSD cu sloganul-strigoi, prin identificarea cu exactitate a amplasarii acestora si listarea ulterioara.

Faradelegea continua sa reprezinte starea naturala a actiunilor politice pesediste, in judetul Gorj. In  absenta unei sanctionari usturatoare a PSD-ului, la urne, pe 25 mai, abuzul si dispretul fata de lege vor continua, sub domnia sfidatoare a PSD.

Departamentul de Presa PNL Gorj

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: