Purtătorul de cuvânt de la ISU îşi mai doreşte un copil

Mihai Avramescu este purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj de aproximativ zece ani. Acesta se consideră un om realizat, atât pe plan profesional cât şi pe plan familial. Mihai Avramescu este căsătorit, are o fetiţă în vârstă de cinci anişori şi îşi mai doreşte încă un copil.

Mihai Avramescu ocupă funcţia de ofiţer în cadrul Biroului de informare şi relaţii publice al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj din anul 2002. Acesta a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri Prahova. Mihai Avramescu este căsătorit de aproape şapte ani şi are o fetiţă în vârstă de cinci anişori. În timpul liber se implică foarte mult în activităţile micuţei. “Cea mai mare realizare a mea este fetiţa, Maria Gabriela. Deşi are doar cinci ani este foarte inteligentă şi reuşeşte să-mi acapareze timpul liber. De multe pictăm împreună, ne jucăm de-a v-aţi ascunselea prin casă sau mergem la plimbare. Atât eu cât şi soţia mea ne implicăm în educaţia şi activităţile ei. I-am cumpărat foarte multe jocuri care să-i pună la contribuţie imaginaţia şi atenţia. Încercăm să o ţinem departe de calculator cât mai mult timp posibil. Maria Gabriela este singurul nepot al bunicilor şi e permanent în centrul atenţiei”, a declarat Mihai Avramescu. Acesta a mai precizat că odată cu venirea zăpezii va merge împreună cu familia la munte pentru ca fetiţa să poată învăţa să schieze. “Eu nu ştiu foarte bine să schiez, însă în iarna aceasta intenţionez să merg cu familia la munte şi să-mi duc fata la câteva ore de schi. Îmi plac foarte mult sporturile de iarnă şi m-aş bucura dacă ar învăţa să schieze”, a mai precizat Mihai Avramescu.

DORINŢĂ

Mihai Avramescu îşi mai doreşte un copil pentru a-i face fetiţei pe plac. “Îmi plac foarte mult copiii şi aş mai vrea să mai avem unul. Nu am pretenţii, important e să fie sănătos. Ştiu că fetiţa mea îşi doreşte o surioară, însă sunt sigur că nu s-ar supăra nici cu un frate. Chiar dacă pentru părinţi este mai greu, pentru copii e mult mai bine să aibă fraţi”, a declarat Mihai Avramescu.

PASIUNI

Purtătorul de cuvânt de la ISU Gorj este un mare cinefil, fiind pasionat în acelaşi timp şi de sport. “Sunt un mare cinefil. Nu pierd nici o ocazie de a vedea un film nou. De asemenea, îmi place sportul, iar pe perioade scurte chiar am practicat handbal şi fotbal. Iubesc marea, dar şi muntele, fiecare are un farmec aparte şi merită să te bucuri din plin”, a mai precizat Mihai Avramescu.  

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: