Puşcărie pentru un craiovean care vindea droguri în Gorj

Tribunalul Gorj a decis pedeapsa pentru un tânăr din Craiova, arestat la sfârşitul iernii de procurorii DIICOT de la Târgu Jiu pentru că distribuia canabis în localităţi din sudul judeţului. Marian Cristian Cioană.

Acesta a primit diferite pedepse pentru faptele de care era acuzat, în final magistraţii contopindu-le pe toate în una de trei ani şi opt luni, pe care au sporit-o cu patru luni. Ca urmare, craioveanul va sta după gratii patru ani, timp în care va avea posibilitatea să se lase de „sportul” practicat până acum.

Cioană a fost săltat de mascaţi din apartamentul său de la Craiova, oamenii legii găsindu-l pe acesta sub influenţa drogurilor, alături de o tânără pe care o convinsese să consume şi ea canabis. Un prieten din Spania îi livra marfa prin firmele de curierat, după care îi transmitea că „dulciurile” au fost livrate. Craioveanul spunea că doar este consumator, nu şi distribuitor, dar în locuinţa sa au fost descoperite nu mai puţin de patru agende în care acesta îşi notase cantităţile vândute la diferiţi clienţi, inclusiv din Turceni, Plopşoru şi Rovinari, dar şi sumele de bani pe care le avea de recuperat. Acum instanţa a dispus confiscarea agendelor, a uneltelor pe care le folosea la preambalarea drogurilor, precum şi celor peste 600 de grame de droguri pe care le primise la acel moment de la amicul său din Spania.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: