Pustai: Am încredere în Bud

Pandurii au decis să mizeze în această iarnă pe mâna lui Cristi Bud, un atacant de 28 de ani care a mai trecut pe la CFR Cluj şi Mediaş. Bud revine pentru a treia oară sub „bagheta” lui Pustai, care speră să-l transforme din nou pe jucător într-un golgeter pur sânge.

Pustai avea nevoie de un atacant după ce Matulevicius s-a operat. Bud a fost cea mai la îndemână soluţie, iar atacantul se pregăteşte deja de aproape o săptămână cu Pandurii în Antalya.

Al treilea „mariaj” Pustai-Bud

Pandurii l-au ales pe Bud să le conducă atacul, deşi vârful de 28 de ani e într-o continuă scădere de formă în ultimii ani. Bud a jucat în liga a doua în returul sezonului trecut la Oradea, iar în vară a fost pus pe liber de CFR Cluj, echipa de care aparţinea. S-a întors la prima dragoste numită Mediaş, dar fără Pustai pe bancă nu s-a mai adaptat. De altfel, Pustai a fost un element cheie în cariera lui Bud. Sub comanda profesorului de matematică, Bud a devenit un atacant de temut în Liga 1 şi a prins transferul la CFR Cluj. Nu s-a impus în Gruia, dar a revenit la Mediaş şi Pustai l-a revitalizat din nou. Accidentarea groaznică suferită însă în urmă cu 2 ani l-a tras mult în jos. Pustai speră că va reuşi iarăşi să-l repună pe picioare pe jucătorul originar din Baia Mare. „Cred că şi Bud s-ar putea integra bine, la fel cum au făcut-o în vară Eric şi Breeveld. La Bud e a treia revenire sub comanda mea ca să zic aşa, am încredere în el, este un jucător bun, sper să ajute echipa. El era în regres şi când a venit de la CFR la Mediaş, dar apoi a marcat goluri, era pe o pantă ascendentă şi a venit accidentarea de la Timişoara. În acest retur îmi doresc să redevină acel jucător, să aibă încredere în el şi să înscrie. Vom vedea dacă o va face”, a declarat antrenorul pandurilor.

16 – goluri în 43 de meciuri a marcat Bud sub comanda lui Pustai la Mediaş  

Îi munceşte pe jucători în Antalya

Bud şi ceilalţi panduri sunt momentan în Antalya. Acolo au plecat de vineri să se pună la punct fizic şi vor mai sta în cantonamentul turcesc până pe 31 ianuarie. Ieri jucătorii au avut o primă după amiază liberă, dar în rest au un program dur cu două antrenamente pe zi. Până acum, pandurii au fost scutiţi de probleme.

Niciun jucător nu s-a accidentat în Antalya, iar vremea a fost numai bună de antrenamente. „Este perioada cea mai grea, dar şi cea mai importantă. Sper să decurgă bine, să avem condiţii bune atmosferice şi să nu avem accidentaţi în această perioadă în care acumulările fizice sunt importante”, a spus Cristi Pustai.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: