Râbu vrea să facă echipă cu Mogoe la MedservMin

Social democratul Vasile Râbu îşi doreşte să ajungă în forul de conducere al societăţii Medserv Min, societate unde acţionar majoritar este CE Oltenia. Zilele îi sunt numărate la Mina Motru, care din luna aprilie îşi încheie activitatea. Conducerea societăţii spune că nu există în prezent un post de director adjunct, însă Consiliul de Administraţie îl poate înfiinţa.

Conform unor surse din rândul pesediştilor, Vasile Râbu va fi numit în curând adjunctul lui Valentin Mogoe, la MedervMin. Râbu spune că nu ştie nimic despre această posibilitate, dar şi-ar dori să facă echipă cu actualul director general al unităţii. „Nu ştiu nimic. Dar dacă este aşa este o surpriză plăcută. Mi-ar plăcea să lucrez cu domnul Mogoe, n-ar fi o problemă, suntem prieteni, dar nu am fost chemat de nimeni ca să mi se spună să mă duc sau să nu mă duc. Pe post de manager poţi să faci faţă, pentru că nu te implici direct în activitatea pe care o face un doctor. Pe postul de director general nu aş merge, îl respect pe domnul Mogoe. Mai marii nu au ce să zică, noi facem parte acum din USD, dânsul e la PC, eu sunt la PSD”, a declarat Vasile Râbu.

La Mina Motru, condusă în prezent de fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Vasile Râbu , se opreşte producţia la data de 1 aprilie, după care se va trece la închidere şi conservare.

Nici conducerea MedservMin nu pare să ştie de această mutare, însă Valentin Mogoe, directorul unităţii, spune că Râbu nu va putea ajunge pe postul de director medical, ocupat în prezent de Speranţa Bălan, aşa cum se vehiculează, pentru că nu ar avea studii în domeniul medical. „Nu există postul de director adjunct în organigramă. Doamna Bălan e director medical, coordonează cabinetele medicale din teritoriu şi trebuie să ai studii medicale. Dacă va decide Consiliul de Administraţie să înfiinţeze postul de director adjunct, mă aliniez pentru că este organismul de conducere al societăţii”, a precizat Valentin Mogoe, directorul general al SC MedservMin SA.  

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: