Radu Teodorescu îşi preia atribuţiile de prefect

Fostul şef de cabinet al deputatului Victor Ponta a promovat examenul de funcţionar public şi a demisionat din PSD. Întrucât urmează să-şi preia atribuţiile în această săptămână, cei patru angajaţii ai cancelariei prefectului îşi fac griji pentru piederea locului de muncă. În acest sens, Claudiu Teodorescu nu a făcut nici o declaraţie spunând doar că este prematur să abordăm acest subiect înainte de instalarea sa în funcţie.

 

 

Radu Claudiu Teodorescu a devenit funcţionar public, după ce a promovat examenul, la sfârşitul săptămânii trecute. Odată cu dobândirea acestei calităţi şi-a înaintat demisiile la Consiliul Judeţean şi la PSD. Claudiu Teodorescu îşi va prelua atribuţiile de prefect începând de miercuri, imediat după emiterea Hotărârii în şedinţa de Guvern. “Am devenit funcţionar public şi am trimis demisiile la Consiliul Judeţean şi la PSD. În momentul de faţă, mai sunt de pus la punct câteva detalii tehnice. Cred că îmi voi prelua atribuţiile de prefect, cel mai probabil, miercuri după ce va avea loc şedinţa de Guvern”, a declarat Claudiu Teodorescu. În ciuda zvonurilor apărute în ultima perioadă, Teodorescu nu a confirmat înlocuirea cancelariei prefectului, măsura ce va lăsa patru persoane fără loc de muncă. “Este prematur să vorbim despre înlocuirea cancelariei prefectului. Aştept întâi să fiu instalat în funcţie şi apoi voi lua decizii privind anumite modificări în cadrul Instituţiei Prefectului”, a mai precizat Teodorescu.

 

Cu gândul la referendum

 

 Viitorul prefect de Gorj spune că va acorda o atenţie deosebită referendumului chiar dacă nu s-a putut ocupa de organizarea lui. “Nu-mi fac griji în privinţa organizării referendumului. Chiar dacă nu m-am ocupat personal de această activitate sunt convins că nu vor fi probleme de natură organizatorică întrucât la Instituţia Prefectului există deja o echipă care a mai organizat astfel de activităţi. În plus, domnul subprefect Arjoca are o vastă experienţă în acest domeniu”, a declarat fostul şef de cabinet al deputatului Victor Ponta.

 

 

 

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: