Radu Trușcă și noua soție, amendați de Poliția Locală

Radu Trușcă, șeful Serviciului Administrativ din Primăria Târgu Jiu, și proaspăta sa soție urmează să fie amendați de Poliția Locală Târgu Jiu după ce, acum circa o săptămână, s-au așezat pe scaunele de la Masa Tăcerii. Atingerea operelor din cadrul Ansamblului Monumental Calea Eroilor este interzisă printr-o hotărâre a Consiliului Local și se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 și 2500 lei. ”Poliția Locală a dispus verificări în acest sens. Persoanele în cauză urmează să fie sancționate contravențional, conform dispozițiilor hotărârii Consiliului Local al municipiului Târgu Jiu, numărul 172/2017”, a declarat Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu.

Mai mult, polițiștii locali care se aflau în acea zi de serviciu la Masa Tăcerii și nu au luat măsuri pentru a-i împiedica pe cei doi să se așeze pe opere vor fi cercetați administrativ.

Radu Trușcă și Loredana Niculete s-au așezat pe scaunele de la Masa Tăcerii în ziua în care au sărbătorit cununia civilă, eveniment care au ales să se desfășoare la Poarta Sărutului. Fotografia a fost distribuită pe facebook, acolo unde a primit o mulțime de aprecieri, în special de la șefii și angajații primăriei, printre care și secretarul Grigore Jianu.    

Radu Trușcă spune că nu și-a dat seama că face o faptă nepermisă. ,,A fost un eveniment extrem de fericit în viața mea și eram copleșit de emoții. Nu am fost la plimbare, efectiv eram coleșit de emoții. Fotograful spunea: stați așa, așezați-vă așa. Este vorba doar de câteva secunde, ne-am pus pe scaune, am făcut o poză și am plecat”, a spus Radu Trușcă, pentru TV Sud.

Până acum au fost aplicate un număr de 24 de amenzi pentru astfel de abateri. Valoarea acestora se ridică la 9350 lei.

Vizualizări: 2,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: