Răducan, intermediar între Ciurel și Pârvulescu

Președintele de la Pandurii, Narcis Răducan, a declarat ieri că a încercat să se țină cât mai departe de scandalul care îl vizează pe predecesorul său în funcție, Eugen Pârvulescu, el menționând însă că nici nu dorește ca despre echipă să se vorbească la modul că are doi președinți, lucru anormal.

Răducan a menționat însă că a intermediat joi o întâlnire între managerul privat al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, și Eugen Pârvulescu, în speranța că principalul acționar de la Pandurii și fostul președinte al clubului vor ajunge la o înțelegere amiabilă. „Să fiu sincer, am încercat să evit pe cât posibil implicarea în acest caz pentru că, așa cum am mai spus-o, e un caz delicat. E și un coleg de-al meu de breaslă pe care îl apreciez foarte mult, am spus-o de fiecare dată și cred că ar fi bine să își rezolve problemele cu acționarii, pentru că e o problemă dinainte să vin eu. Nu văd cum pot ajuta. Singurul ajutor pe care l-am putut da a fost să intermediez o discuție cu acționarii și am speranța că se va ajunge la un numitor comun pentru că această stare nu face bine nici dânsului, nici clubului. Cred că doar o cale amiabilă ar putea duce la o despărțire civilizată, așa cum e normal peste tot. O întâlnire directă face mai bine decât orice alt gen de declarație”, a spus Răducan.

Actualul președinte de la Pandurii l-a vorbit de bine pe predecesorul său, și el și Eugen Pârvulescu fiind puși într-o situație delicată după ce acuzațiile de blat la adresa celui din urmă nu au putut fi probate de acționarii care au scos pe piață o asemenea informație în urmă cu trei luni. „Eu îl apreciez profesional, dar am venit pe această poziție. E exclus să fim doi președinți, am văzut genul acesta de știri care, sigur că dau bine și am zâmbit și, sunt sigur, că și el. Nu aș vrea să fie afectată echipa, vestiarul și clubul să aibă liniștea necesară pentru a ajunge acolo unde ne dorim cu toții”, afirmă președintele de la Pandurii.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: