Răduţ şi Nistor, aproape panduri

Pandurii sunt aproape de a-l înlocui pe Eric cu doi mijlocaşi de valoare. Împrumutul lui Nistor este gata în proporţie de „90%” în timp ce Steaua e pregătită să renunţe la Răduţ şi să-l trimită la Tg-Jiu.

Pandurii au adus până acum un fundaş, Doru Bratu, un atacant, Cristi Bud şi vor să-şi întărească şi mijlocul cu foştii lor jucători, Nistor şi Răduţ.

Dilema Răduţ

Cazul Răduţ se transformă şi el într-o mică telenovelă. Revenit la Steaua în vară după un împrumut de succes pe un an la Pandurii, Răduţ nu s-a impus în Ghencea. A fost mai mereu uitat pe banca de rezerve în detrimentul lui Stanciu, Iancu sau Tănase, dar steliştii nu au renunţat la el în această iarnă şi l-au luat în Spania în cantonament. Şansele ca Răduţ să prindă echipa Stelei sunt însă minime aşa că Pandurii vor să-l readucă la Tg-Jiu. „Răduţ e cu Steaua în Spania, dar ar putea să meargă cu noi în stagiul doi de pregătire dacă el ajunge la un acord cu clubul Steaua şi noi ajungem la rândul nostru la un acord cu Steaua pentru împrumutul jucătorului. Noi îl aşteptăm cu drag, uşa la noi îi este deschisă. Este un jucător care şi-a făcut treaba la Pandurii, un jucător iubit de public”, spune Eugen Pîrvulescu.

Şi Steaua e gata să renunţe la mijlocaşul de 23 de ani. „Dacă domnul Condescu vine şi îl vrea pe Răduţ, îl are pe Răduţ fără niciun fel de problemă. Dacă dânsul îşi exprimă doleanţa asta, Răduţ va putea juca la Pandurii împrumut, dar deocamdată nu a spus nimic”, a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Singura piedică în realizarea tranzacţiei ar putea fi prima de Champions League pe care Răduţ o cere Stelei pe la comisiile Ligii. Steaua vrea să scape de mijlocaş fără să-i achite acei 100.000 de euro, la fel cum ar vrea să facă şi cu Adrian Cristea, în timp ce Răduţ nu ar vrea să plece până nu se vede cu acea sumă de bani în cont.

Nistor, 90% rezolvat

În cazul lui Nistor, lucrurile sunt mai simple. Toate părţile au ajuns la un acord iar mijlocaşul e aşteptat să ajungă cât de curând în Antalya. „Chiar în această dimineaţă (n.r. ieri) am vorbit cu agentul lui Nistor, în proporţie de 90% se face tranzacţia. Sperăm ca în câteva zile, el să vină alături de foştii colegi. Nu este 100%, dar Lucian Marinescu a luat legătură cu clubul Evian, am făcut şi o adresă oficială către Evian în această dimineaţă şi se pare că o să rezolvăm transferul. Repet, nu e 100%, dar sunt şanse foarte, foarte mari”, a confirmat Eugen Pîrvulescu.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: