Rămâne Grigoraş junior la Pandurii ?

Alexandru Grigoraş, fiul antrenorului Petre Grigoraş are şanse mari să fie păstrat în lot de tatăl său. Alex e momentan în recuperare după o accidentare la spate suferită în stagiul din Austria dar antrenorul e mulţumit de ce a văzut până acum în evoluţiile fiului său.

Sosit în probe de la Callatis Mangalia, Alex Grigoraş l-a convins pe tatăl său de calităţile pe care le are. Şi asta în ciuda accidentării care l-a chinuit pe Grig cel mic în stagiul din Austria.

„Mă aşteptam la mai rău !”

Chestionat în privinţa situaţiei fiului său, Petre Grigoraş spune e mulţumit de randamentul acestuia. „Alex are o problemă în urma unei intervenţii pe care a avut-o în Austria, are nevoie de o pauză de o săptămână după care poate să înceapă fără niciun fel de problemă. Nu este atât de grav pe cât se preconiza. A fost o problemă destul de serioasă pe care, probabil, a ascuns-o, a mascat-o într-un fel, o durere la spate, dar acum este destul de bine. O să discutăm situaţia lui în viitor, principal a fost ca el să fie bine, să fie sănătos, nu contează dacă va rămâne sau nu la Pandurii. E drept, l-am văzut mai mult decât altădată, dar mai puţin în ultimele partide din acest stagiu din Austria. E greu să iei o decizie, dar, din punctul meu de vedere, mă aşteptam la mai rău. Acesta este răspunsul meu…”

Situaţia jucătorilor care nu mai sunt doriţi la Pandurii

Sorin Chiţu (atacant, 31 de ani):a semnat cu Pandurii încă din iarnă un contract care a intrat în vigoare de la 1 iulie. Golgeterul ligii secunde din sezonul trecut nu e dorit însă la echipă de Grigoraş astfel că gorjenii caută să-l vândă. Chiţu are însă un renume de „bad boy”. De la Pandurii a fugit din pregătiri în iarnă şi a procedat la fel şi la Năvodari cu doar câteva zile înaintea barajului pentru promovare cu Voinţa Sibiu. Sibienii l-au dorit apoi pe Chiţu dar atacantul nu a stat decâ câteva zile şi în oraşul de pe Cibin. Şi asta pentru că nu s-a înţeles la bani cu sibienii. „Îi căutăm echipă, momentan destinaţia lui e necunoscută” spune preşedintele executiv Pârvulescu.

Florin Popa (fundaş central, 28 ani):a fost împrumutat sezonul trecut la Săgeata Năvodari, echipă alături de care se antrenează şi acum. Năvodariul a făcut ofertă pentru a-l cumpăra definitiv dar şi CS Mioveni s-a băgat pe fir.

Florin Hidişan (mijlocaş, 29 ani): jucătorul de „sticlă” din sezonul trecut, Hidişan a prins doar câteva minute în tricoul pandurilor. Recent a fost în probe la Khazar Lankaran, echipa lui Mircea Rednic dar azerii au aflat şi ei de problemele mijlocaşului cu accidentările. „L-am propus la mai multe echipe acum dar n-am primit niciun răspuns. I-am şi zis „Florine trebuie să ai jocuri în picioare altfel nu te vrea nimeni!” Dacă avea jocuri şi minute jucate campionatul trecut, rămânea la Lankaran” spune Pârvulescu despre jucătorul care mai are contract încă un an cu Pandurii şi la care a renunţat Grigoraş în această vară.

Daniel Orac (mijlocaş, 26 ani) şi Alexandru Ciucur (mijlocaş, 21 ani):cei doi jucători care nu fac parte din planurile lui Grigoraş au fost cedaţi la divizionara secundă, Poli Iaşi. Acolo se vor pregăti sub comanda fostului tehnician de la Pandurii, Marius Baciu.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: