Rânca ar putea trece în subordinea lui Cârciumaru

Zona montană Rânca ar putea trece în subordinea primăriei Târgu Jiu, condusă de Florin Cârciumaru. Afirmaţia a fost făcută de prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu. Sunt două variante pentru Rânca: staţiune sau zonă administrativă a municipiului Târgu Jiu. „Vom avea discuţii cu primarii din Baia de Fier şi Novaci, pentru că nu este simplu“, a spus prefectul Teodorescu, menţionând că una din aceste variante va fi aprobată în acest an.

Primarul din Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu, a auzit de la jurnalişti despre ideea autorităţilor. „Nu am mai auzit, dar nu mi se pare normal”, a spus acesta.

Primarul din Novaci, Dumitru Leuştean, a confirmat că discuţia nu este una nouă, dar va accepta varianta benefică pentru judeţ. „Anul trecut a mai fost o discuţie pe această temă, dar sumar. Ne va chema să discutăm despre asta. Nu pot să dau informaţii prea multe pentru că nu ştiu. Întâi să vedem calea legală, pentru că nu este simplu. Să vedem, dacă soluţia este una benefică judeţului şi turiştilor, sunt de acord“, a declarat Leuştean. (M.B.)

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: