Raportează zilnic evoluția Covid pentru a responsabiliza gorjenii

Oficialii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au decis să transmită zilnic situația îmbolnăvirilor de Covid 19, în speranța că îi vor responsabiliza și pe cei care contestă existența acestui virus. Chiar dacă marți a fost confirmat un singur caz, sunt, în continuare, peste 120 de pacienți internați în cele două spitale din Gorj care tratează bolnavii infectați cu noul coronavirus.

Marți, în secțiile din Spitalul Județean Târgu Jiu, unde sunt tratați doar pacienții infectați, erau internați 38 de pacienți confirmați în locația de la Pasarelă. Alte patru persoane suspecte de Covid 19 au fost izolate și așteaptă rezultatul testelor. În aceeași locație, patru pacienți sunt la Terapie Intensivă, potrivit datelor făcute publice de reprezentanții spitalului.

Acestora li se adaugă peste 120 de pacienți internați în spitalul Covid din Târgu-Cărbunești. Dintre aceștia, 10 sunt în Terapie Intensivă.

Numai weekendul trecut, în spitalul din Târgu Jiu s-au făcut 223 de teste. 61 au fost pentru pacienți din Târgu Jiu și 153 pentru suspecți din alte localități. Au fost 77 de teste pozitive în doar două zile.

În ceea ce privește numărul de pacienți infectați, numai sâmbătă și duminică, au fost diagnosticate 18 persoane. De la izbucnirea pandemiei, în județul Gorj, au fost confirmate peste 400 de cazuri. Cele mai multe au fost depistate săptămâna trecută.

Vizualizări: 1,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: