Răuţ l-a enervat, din nou, pe Cârciumaru

Ultimele declaraţii ale directorului de resurse umane, Ion Răuţ, l-au scos din sărite pe primarul Florin Cârciumaru. CE Oltenia a convocat, pentru astăzi, o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA). Scopul este excluderea sindicatelor din acţionariat, ca urmare a neplăţii cotizaţiei. „Totdeauna când a plătit complexul am plătit şi noi“, a declarat Condescu. În replică, Ion Răuţ a declarat că Florin Cârciumaru a vrut să-şi facă imagine.

Cârciumaru s-a supărat din nou pe Ion Răuţ pentru că iasă cu astfel de anunţuri în presă. Răuţ a spus că el crede că CEO va obţine sprijinul primăriei şi al Artego, la vot, pentru că s-au convins că Marin Condescu trebuie schimbat. „Echipă vicecampioană, administrare de liga a patra”, explica Răuţ situaţia de la CS Pandurii. „Sunt un om care am căutat de la bun început să nu intru în acest conflict, să găsim soluţia să rezolvăm această problemă fără să afectăm starea de spirit a echipei. Au existat greşeli şi din partea mea, şi a domnului Răuţ sau a celor care au făcut pe la televizor tot felul de declaraţii. Jucătorii şi conducerea tehnică au fost afectate de aceste declaraţii“, a spus Cârciumaru la RTV Gorj.

„Domnul Răuţ să-şi vadă de treabă“

Primarul spune că problemele cu Marin Condescu şi CEO afectează echipa. Cârciumaru l-a sfătuit pe Răuţ să-şi vadă de treabă. „Această dispută duce la o instabilitate de management în jurul echipei. Rugămintea mea către toţi factorii de răspundere ca aceste lucruri să nu le mai rezolvăm prin presă, chiar îl rog pe domnul Răuţ să-şi vadă de treabă, să nu mai facă declaraţii prin presă şi peste tot la adresa echipei, să pună mâna pe telefon să mă sune pe mine, pentru că n-a binevoit să mă sune niciodată pe această temă şi este o mare greşeală din partea dânsului că nu mă sună pe mine şi foloseşte numai radio şi televizorul. Poate să mă sune şi să-mi spună, domne, uite, eu am găsit dovezile cum aţi cerut dvs. la adresa domnului Condescu, le avem, vă rog să veniţi până la mine. Fac şi gestul acesta, deşi dacă ţinem cont de nişte poziţii, nu eu ar trebui să mă duc la dânsul, ci dânsul ar trebui să vină până la mine“, a mai spus Florin Cârciumaru. Acesta l-a avertizat pe Ion Răuţ că poate să facă şi el declaraţii neprincipiale. „Trebue să ne întâlnim, să avem discuţii de la bărbat la bărbat, fără declaraţii în presă. Să reţină domnul Răuţ că şi eu pot să fac declaraţii principiale şi neprincipiale, sau anumite declaraţii din punct de vedere politic, dar am căutat să fie o stabilitate în judeţ“.  „Cu mine nu se lucrează cu adresă, prin presă, dacă nu îşi schimbă stilul, în mine nu va avea un partener de dialog“, a încheiat Cârciumaru.

IMAGINE

Directorul de resurse umane de la CEO, Ion Răuţ, a declarat că şi-a văzut mereu de treabă şi că ieşirea lui Cârciumaru de la RTV Gorj a fost un exerciţiu de imagine. „Dintotdeauna mi-am văzut de treburile mele şi cred că e convins şi domnul primar de acest lucru, dar a făcut un exerciţiu de imagine. Nu ştiu dacă-i foloseşte sau nu, dar eu sper să-i folosească“, a spus Răuţ.

ORDINE DE ZI

Şedinţa AGA era programată pentru data de 20 septembrie, dar finanţatorul principal al companiei, CE Oltenia, a convocat o şedinţă extraordinară pe 13 septembrie, Pe ordinea de zi este numirea lui Mihai Prunariu în Consiliul de Administraţie al CS Pandurii, dar şi prezentarea unui raport privind contribuţiile achitate de acţionari. Din acest raport ar rezulta că sindicatele au uitat să plătească, dar Marin Condescu spune că au plătit ori de câte ori a plătit şi CEO.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: