Răuţ: O sută de liberali vin la UNPR. Ce spune Dian Popescu!

Aproximativ 100 de liberali vor întări organizaţia de tineret a UNPR! Preşedintele organizaţiei de tineret al PNL Târgu Jiu, Lucian Boian, va pleca la UNPR cu o mare parte din echipă, anunţă purtătorul de cuvânt al UNPR, Ion Răuţ.

După primarii racolaţi, uneperiştii îşi întăresc şi organizaţia de tineret cu liberalii. Aproximativ 100 de tineri liberali în frunte cu preşedintele de la municipiu, Lucian Boian. „Urmează să vină la noi întreaga organizaţie de tineret a PNL, în frunte cu preşedintele lor, Luci Boian. Eu zic că aşa cum a fost şi cazul meu, ei vin şi din cauza unor compatibilităţi personale cu domnul Morega. Eu ştiu că există o relaţie apropiată între domnul Boian şi domnul Morega“, a spus Răuţ. Relaţia apropiată cu Morega se datorează mai ale faptului că soţia sa lucrează pentru parlamentar. Boian nu a putut fi contactat telefonic. „Avem discuţii avansate cu preşedintele de la tineret, dar deocamdată nu s-a oficializat nimic. Cel mai probabil vor fi semnate adeziunile săptămâna viitoare“, a mai spus Ion Răuţ, purtătorul de cuvânt al UNPR.

REACŢIE

Dian Popescu, liderul PNL, răspunde ironic şi spune că nu ştia că Boian  mai este în partid, care „depinde de plata domnului Morega“. „Eu credeam ca deja a plecat. Nici nu ştiam că mai e prin PNL. Mă aşteptam să plece, deoarece soţia lui este secretara lui Dan Ilie Morega. Numărul ăsta de 100 nu cred că îl crede cineva“, spune Dian Popescu, preşedinte PNL Gorj.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: