Răuţ şi-a reangajat „marmota“ la Turceni

Fostul şef al compartimentului IT din cadrul Complexului Energetic Turceni, Marian Enache, a fost reangajat la unitate pe un post de inginer. Enache a fost suspendat din funcţie după ce instanţa l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare într-un dosar instrumentat de DIICOT. Instanţa a dovedit că Enache a spart mail-urile şefilor şi colegilor săi, iar informaţiile au ajuns la actualul director din Complexul Energetic Oltenia, Ion Răuţ. Decizia nu este definitivă, iar Enache a făcut recurs.

Marian Enache a fost răsplătit pentru informaţiile pe care i le-a dat lui Ion Răuţ, informaţii care au apărut în presă. Enache trimitea informaţii la Ion Răuţ folosind numele „ip_marmota“. Acum, „marmota“ a fost reangajată la Sucursala Turceni, chiar dacă a fost condamnat pentru fapta sa. Şi Ion Răuţ a fost audiat la proces. Atunci, Răuţ a declarat că primeşte anual circa 7000 de e-mailuri, din care doar jumătate sunt citite, fiind foarte posibil ca unele să fi ajuns ulterior şi la jurnalişti care le-au făcut publice.

Decizia instanţei nu este una definitivă, iar Enache a formulat recurs pe 11 decembrie, iar primul termen va fi la Tribunalul Gorj, pe 15 februarie. Marian Enache a declarat permanent că nu este vinovat.

Vizualizări: 228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: