Răuţ, supărat pe Burlan pentru că nu l-a numit director

Directorul de resurse umane de la CE Oltenia, Ion Răuţ, a fost deranjat de declaraţiile fostului şef de la SNLO, Daniel Burlan. Acesta a spus că Ion Răuţ nu l-a evaluat, dar nici nu este în măsură să evalueze performanţele sale manageriale. „Cine să mă evalueze, Răuţ?“, se întreba Burlan.

Culmea este că Ion Răuţ nu se mai supăra dacă Burlan spunea: cine să mă evalueze, directorul Răuţ? „Directorul Răuţ şi nu Răuţ, aşa cum se exprimă dânsul probabil dintr-o carenţă educativă, directorul Răuţ îl poate evalua pe domnul Burlan şi din punct de vedere al aspectelor manageriale, şi ierarhic, şi al competenţelor în domeniul mecanic. Poate nu ştie, dar la rândul meu eu sunt un inginer mecanic foarte bine cotat pe acolo pe unde mi-am făcut datoria“, spus Ion Răuţ la Radio Omega.

În replică, Daniel Burlan spune că este oricând dispus să dea „o testare în domeniu cu domnul director Răuţ”. ,,În cei peste 20 de ani de activitate în domeniul tehnic, cred că am reuşit să cunosc aproape toţi inginerii mecanici şi energeticienii din carierele SDM, care au avut anumite funcţii din şi de conducere, dar de dl. director Răuţ nu am auzit în acest domeniu. Daca este aşa, sunt dispus oricând să dau testare în domeniu cu dl. director Răuţ”, a spus Burlan.

Răuţ are îndoieli cu privire la performanţele profesionale pe care le invocă Daniel Burlan. „Invocă trecutul luminos, dar acest trecut îi creează numai necazuri, dă cu subsemnatul pentru ce a făcut în trecut. Ce aş remarca la domnul Burlan având în vedere îngâmfarea cu care îşi prezintă situaţia este că ţine neapărat să arate că e fudul“, a mai spus Răuţ.

Daniel Burlan a fost schimbat acum două zile şi din funcţia de inginer şef mecanic la Peşteana, după ce a semnat cereri de concediu pentru ziua protestului minerilor.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: