Atacuri tot mai dure între directorii CE Oltenia şi Morega

Aurel Medinţu este al treilea director din CE Oltenia care îl atacă pe Morega, numindu-l „pseudospecialist” care „spune prostii”. Atacul vine după ce Morega a spus că a primit o informaţie cum că salariile la complex se dau din credite, ceea ce a dus la atacuri din partea directorilor Ciurel şi Răuţ. Morega nu a rămas nici de această dată dator şi l-a catalogat pe Medinţu drept „specialistul damigeană”, care coboară nivelul echipei lui Ciurel „sub albia Jiului”.

Dan Ilie Morega şi-a pus în cap toată conducerea CEO după ce a solicitat prezentarea bilanţul economico-financiar al companiei pentru primele şase luni ale anului, până la data de 15 august. Ieri, Aurel Medinţu, şeful Diviziei Energie, a catalogat ultimatumul dat de Morega ca fiind o mare prostie, spunând că părerea pseudo-specialiştilor nu-l interesează. Medinţu este a treia persoană din conducerea CEO, după Ciurel şi Răuţ, care îl atacă pe Morega.

„Un trepăduş luat din pensie”

Fostul deputat îl consideră pe şeful Diviziei Energie ca fiind un alt trepăduş din rotativa CEO, trimiţându-l la pensie. „Aurel Medinţu este un alt trepăduş luat din pensie şi adus ca manager specialist la CEO. Îl recunosc ca şi specialist de când era director adjunct la Termocentrală, dar ca manager capacităţile lui sunt zero. Îi recomand domnului Medinţu să meargă la pensie şi să lase postul pe care-l ocupă la tinerii cu dublă specializare, care au şi aptitudini manageriale. Eu nu neg pregătirea dumnealui de specialist, specialistul-damigeană, dar n-am văzut şi nici nu am auzit de calităţile lui manageriale, nici măcar în cei trei ani în care eu am făcut parte din AGA, la CE Rovinari, unde sub guvernarea PNL domnul Medinţu a mâncat o pâine albă şi dublă, fără să se remarce prin ceva deosebit”, a declarat Morega. Acesta a amintit de vremurile în care el conducea judeţul Gorj cu o rată a şomajului de sub 3% sau când a fost director la FPS cu 45 de directori în subordine, comparând cu politica managerială a CE Oltenia, generatoare de şomaj.

Mesaj pentru Ciurel

Dan Ilie Morega are un mesaj şi pentru directorul general Laurenţiu Ciurel. „I-aş recomanda directorului general Ciurel să fie atent la oamenii din echipa lui, care prin modul cum se comportă o coboară sub albia Jiului. Acest director arată într-un hal fără de hal, parcă ar fi muncitor necalificat. Mi-ar fi ruşine să spun că este primul adjunct al meu, cum umblă cu blugii nespălaţi de ani de zile. Dacă aşa se prezintă un director de companie multinaţională din alte părţi, îmi cer scuze. Dar trebuie să ştie că şi omul face haina, şi haina face pe om. Dacă nu-i cumpără directorul Ciurel un costum, o să-i dau eu unul, plus o cămaşă şi o cravată”, a spus Morega.

Acesta a mai precizat că se aşteaptă ca în continuare să mai fi atacat şi de alte persoane din conducerea CEO. „Mă aştept să mai fiu atacat şi de alt trepăduş din rotativa clientelară vremelnică a lui Ciurel. Până atunci îi transmit domnului Medinţu să spună public, atât el cât şi ceilalţi trepăduşi din CEO, care se bat cu bolţaru’ în piept că sunt cei mai tari din parcare, din parcarea goală, care sunt performanţele lor în vânzarea de energie pe piaţa energetică naţională şi internaţională, precum şi cele în păstrarea locurilor de muncă”, spune Morega.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: