Războiul dintre Ion Călinoiu şi Dan Vâlceanu continuă

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a luat atitudine după ce consilierul judeţean Dan Vâlceanu l-a acuzat că vrea să privatizeze Laboratorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Ion Călinoiu este de părere că Vâlceanu şi PDL Gorj în general şi-au propus să-l discrediteze în faţa opiniei publice.

Dan Vâlceanu a declarat în presă că nu va permite sub nicio formă ca laboratorul să fie externat, aşa cum şi-a propus managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Nicoleta Manu. Această intenţie a condus la un scandal de proporţii între Manu şi şeful laboratorului, dr. Aurelian Udriştoiu, care refuză această privatizare. Vâlceanu a spus că preşedintele Consiliului Judeţean Gorj vrea privatizarea acestui segment. „Până la urmă, cum se va termina acest scandal, nu ştiu. Oricum, pot pune din start că nu se va termina cu externalizarea laboratorului. Nici domnul preşedinte nu face ce vrea, chiar dacă doreşte să-l externalizeze. Avem şi noi pârghiile administrative să blocăm anumite hotărâri”, a declarat Dan Vâlceanu.

Replica din partea preşedintelui Consiliului Judeţean la aceste declaraţii nu s-a lăsat aşteptată. Călinoiu spune că PDL Gorj are ca temă discreditarea sa. „Ce face Vâlceanu? A învăţat o temă şi am auzit că e tema lor la nivelul Partidului Democrat Liberal „Daţi în Călinoiu!”, să zică Călinoiu toată ziua, Călinoiu, Călinoiu, Călinoiu, că pe mine nu mă deranjează. Mie cine mi-a făcut campanie negativă demonstrând că el a fost la rândul lui unul care n-a făcut nimic, m-a avantajat. Nu urmăresc avantaje de genul acesta, mi-aş dori să-şi revină la normal, că e nevoie pentru noi toţi să intrăm într-o stare de normalitate. Se termină cu etapa băsistă, distruge ca să cucereşti, discriminează, defavorizează. Nu mă deranjează niciun fel de atitudine a unuia sau a altuia care are problema lui. Să meargă pe problema lui, dacă nu înţelege că va veni vremea să deconteze şi ei”, a comentat preşedintele Consiliului Judeţean.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: