Reacţii după Pandurii – Astra, 1-2

”Aşa e în fotbal, se poate întâmpla aşa cum am câştigat la Steaua să pierdem şi acasă. Dar eu zic că meritam să câştigăm după cum am jucat. E păcat că am pierdut pentru că eu cred că am fost echipa mai bună.”

Valentin Lemnaru, Pandurii

”Am avut mare ghinion, la două bare ce poţi să spui. Şi să iei două  goluri din două ocazii, Astra a meritat pentru că a ştiut să dea gol din cele două ocazii pe care le-a avut. S-au întâlnit aici două echipe care joacă fotbal, Astra a câştigat pe merit la Târgu Jiu”

Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii

”Din păcate a venit şi ghinionul, după ce l-am pierdut pe Băcilă iată că azi am pierdut şi trei puncte pe teren propriu. Ne pare rău pentru că am controlat jocul şi am avut numeroase ocazii de gol dar nu am reuşit să marcăm”

Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

”Pot să spun şi am recunoscut că am avut noroc, Pandurii a făcut un joc extraordinar. Din punctul meu de vedere cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil chiar dacă ei au avut mai multe ocazii de gol”

Marius Şumudică, antrenor Astra

"E o victorie mare cu o echipă foarte bună.  Nu ştiu dacă noi meritam să câştigăm dar acesta este fotbalul”

Valerică Găman, Astra

”E singurul stadion din ţară unde am fost înjurat dar nu ştiu de ce. Sunt foarte mulţumit de victorie, am întâlnit o echipă extraordinar de tare şi una din cele mai bune formaţii din Divizia A”

Ioan Niculae, patron Astra

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: