Recepţia lucrărilor de la Turcineşti, ilegală

Încercările primarului din Turcineşti, Vasile Gogălniceanu, de a face recepţia lucrărilor de alimentare cu apă din localitate au fost duse la extreme. După ce a inventat o comisie numai bună de aprobat ilegalităţile sale, primarul este nevoit să o ia de la capăt pentru că Prefectura Gorj a admis contestaţia depusă de consilierul local Ion Şerbu.

Alimentarea cu apă potabilă de la Turcineşti, recepţionată, în secret, săptămâna trecută, a fost contestată de Prefectura Gorj.  Primarul Vasile Gogălniceanu a alcătuit o nouă comisie de recepţie, după o perioadă de câteva luni, în care, vechea comisie a tot refuzat să semneze recepţia pe motiv că lucrările n-au fost făcute aşa cum prevede proiectul. Consilierul local Ion Şerbu susţine că primarul din Turcineşti a încălcat legea.

„A încălcat din nou legea. A forţat secretara să intre în concediu ca să poată să-şi facă jocul pentru că refuzat să semneze două dispoziţii. Şi cea prin care a fost numit Curelea secretar şi prin care a fost numită o nouă comisie de recepţie. Am depus contestaţie şi s-a dispus revocarea“, a explicat consilierul Ion Şerbu.

Prefectul Liviu Andrei spune că recepţionarea alimentării cu apă a comunei Turcineşti a fost contestată  întrucât vechea comisie nu a fost dizolvată, iar deficienţele constatate nu au fost remediate.  Andrei spune că primarul Gogălniceanu trebuie să înveţe să respecte legea.

„I-am cerut primarului să renunţe la recepţie. Trebuie să se respecte legea, în comisie să fie oameni care ştiu ce trebuie să facă. Dacă refuză o să acţionăm în instanţă. Nu suntem de acord cu recepţia făcută“, a spus Andrei la Radio Infinit.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: