Recrutarea managerului MedservMin, amânată

Comitetul de Nominalizare şi Remunerare din cadrul Consiliului de Administraţie al societății MedservMin a stabilit un calendar al concursului de recrutare pentru funcția de manager al unității. Luni, 19 iunie, era stabilit termenul limită de depunerea a candidaturilor, însă calendarul nu a mai fost respectat, spune directorul interimar Ion Rușeț. „Pe 3 iulie este AGA care va avea pe ordinea de zi aprobarea scrisorii de așteptări a acționarului majoritar. După aceasta, practic intrăm în linie dreaptă. După ce se aprobă, se face publică, se pot depune scrisorile de intenție de către candidați și, probabil, concursul va fi finalizat nu în august, ci în septembrie, pentru că a fost această întârziere”, a declarat Ion Rușeț, directorul interimar al MedservMin.

CE Oltenia trebuie să elaboreze „scrisoarea de aşteptări” în care să explice cerinţele sale de la viitorul manager. Ion Rușeț spune că nu a luat încă o decizie privind o posibilă candidatură la acest post. „La ora actuală sunt preocupat să-mi duc la bun sfârșit mandatul de interimar care expiră la 24 august. Voi analiza și voi lua o decizie care va fi extrem de importantă în ceea ce privește viitorul meu profesional”, a declarat Ion Rușeț,

Postul de director al MedservMin s-a vacantat după ce fostul şef Gavrilă Pop, economist detașat de la CE Oltenia, a fost disponibilizat de companie pentru că îndeplinea condiţiile de pensionare.

Vizualizări: 1,923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: