Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Recursul lui Pârvulescu, mâine la Craiova

Subsecretarul de stat din Ministerul Economiei, Dumitru Pârvulescu, află mâine dacă rămâne în continuare o persoană liberă sau nu, Curtea de Apel Craiova urmând să ia în discuţie recursul formulat de procurori la decizia Tribunalului Gorj prin care finanţistul urma să fie anchetat fără să fie emis mandat de arestare preventivă pe numele său. Procurorul Emil Moţa a cerut arestarea preventivă a acestuia, după o reţinere de 24 de ore, însă magistraţii nu i-au aprobat acestuia cererea, decizia de la Târgu Jiu fiind atacată cu recurs.

Curtea de Apel a fost cea care a emis până acum mandate de arestare preventivă pentru cămătarul Aristică Doru Şerban (Habitu), precum şi pentru primarul din Peştişani, Florin Pavel, doar liderul liberal Dian Popescu alegându-se cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu. Toţi au legătură cu ancheta lui Moţa şi cu acuzaţiile ce-i sunt aduse lui Pârvulescu, procurorul susţinând că finanţistul ar fi instigat la abuz în serviciu pe primarul Pavel, totul având legătură cu cesionarea unor datorii ale Primăriei Peştişani către Habitu.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: