Reghecampf, nervos după Universitatea Craiova – Sepsi!

Meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi s-a încheiat cu scorul de 2-1. Partida disputată pe stadionul „Ion Oblemenco” în etapa a noua a Superligii, l-a nemulțumit pe antrenorul oltenilor după ce echipa sa a obținut victoria chiar și în 10 oameni.

Antrenorul formației din Bănie s-a îndreptat spre arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic și a acuzat în mod special cartonașul roșu primit de Badelj în minutul 59, aducând în discuție faptul că totuși în cabina VAR s-a aflat un arbitru cu o mare experiență la nivelul primei ligi din România, respectiv Andrei Chivulete.

Pe de altă parte, Reghecampf a vorbit și despre aspectele pozitive pe care le-a identificat în jocul echipei sale, cum ar fi evoluția lui Lyes Houri, cel care a marcat un gol superb în minutul 28. 

 „Bine, sunt foarte importante cele trei puncte, sunt puțin dezamăgit că nu am reușit să marcăm al treilea, al patrulea gol, am avut șanse mari să închidem jocul. Primim un cartonaș roșu care mi se pare o joacă. Oamenii ăștia se joacă cu destinele unor oameni.

Nici nu mă interesează, nici nu contează. Mai ales că e Chivulete, la experiența pe care o are, să dai un asemenea cartonaș. Jucătorul nici măcar nu mai controla mingea. Nu ai cum să dai cartonaș roșu, erau doi jucători de la noi în aceeași linie.

Mă bucur de atitudinea jucătorilor, de jocul pe care l-au făcut, goluri frumoase, am avut ocazii și în 10, asta este echipa pe care mi-o doresc la fiecare partidă. A trebuit să facem presiune, să atacăm, după cartonașul roșu a trebuit să ne retragem. Orice echipă încearcă să închidă jocul după un asemenea eveniment.

Pe Lyes Houri mi l-am dorit foarte mult, știu ce poate să facă, este jucătorul care ne trebuia la echipă. Din păcate, a trebuit să schimbăm. În anumite momente trebuie să improvizezi. Foarte ușor sunt acești băieți (n.r. arbitrii) deranjați, ba că depășești linia, o depășești fără să îți dai seama, mai strigi la un contact, mi se pare că prea ușor se joacă cu cartonașele astea.

Normal că trebuie să țip, nu pot să vorbesc în șoaptă, e un stadion. Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare partidă, atitudinea, jocul dur la minge, altfel vom avea probleme la fiecare partidă”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului Universitatea Craiova – Sepsi 2-1.

Vizualizări: 606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: