Regulament interpretabil la handbal

CSM Ploieşti a pierdut în ultima etapă a play-out-ului din Liga Naţională de Handbal cu 32-26 în deplasare la Minaur Baia Mare, astfel că a fost depăşită în clasament de CSM Focşani, victorioasă tot în deplasare cu 37-32 pe terenul Energiei Tg. Jiu. 
Formaţia din Focşani va merge astfel la un turneu de baraj cu Ştiinţa Municipal Bacău, CSU Suceava, CSM Satu Mare, CSM Oradea şi Minaur sau HC Vaslui. Cele două echipe şi Energia Tg. Jiu au terminat la egalitate de puncte la sfârşitul sezonului play-out, însă nu este încă cert cine merge în turneul de baraj şi cine a scăpat de emoţii. Dacă vor conta doar rezultatele directe din play-out, atunci HC Vaslui şi Energia Tg. Jiu s-au salvat. Dacă se iau în considerare şi meciurile directe din sezonul regular, atunci Minaur şi Energia Tg. Jiu au scăpat de barajul de promovare/retrogradare. 
Comisia de Competiţii va lămuri problema la începutul săptămânii viitoare, regulamentul nefiind foarte clar în această privinţă, cel puţin pe site-ul oficial al FRH. Conform informaţiilor pe care le deţinem în acest moment, HC Vaslui şi Energia Tg. Jiu şi-au asigurat menţinerea în Liga Naţională. (A.A.)

Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: