Remediile naturiste, interzise la comercializare

De la 1 mai producătorii remediilor naturiste nu-şi mai pot comercializa produsele dacă nu au certificare care să permită acest lucru. Foarte multe produse de acest gen riscă să dispară de pe piaţă.

Patronii magazinelor unde se vând ca pâinea caldă produsele pe bază de plante dau vina pentru acest lucru pe producătorii de medicamente ale căror vânzări au scăzut drastic în ultima perioadă. „Chestia asta cu certificatele pentru producătorii de remedii naturiste este din cauza producătorilor de medicamente ale căror vânzări au crescut. Pe lângă faptul că sunt foarte scumpe, oamenii nu vor să mai ia medicamente dacă au ca şi alternativă remediile naturiste. Le-au scăzut vânzările şi se simt atacaţi, de aceea vor să-i facă să dispară de pe piaţă pe producătorii de tratamente naturiste, dar nu cred că vor reuşi acest lucru”, spune Victor Drăgoi, patron.

Gorjenii preferau tratamente naturiste în locul pastilelor

Mai mult decât atât, reprezentanţii magazinelor cred că produsele naturiste nu pot să dispară pentru că vânzările au crescut foarte mult. „Vânzările la produsele naturiste merg foarte bine. Avem foarte mulţi clienţi, pentru că avem remedii pentru toate afecţiunile şi sunt încântaţi de rezultatele pe care le au în urma tratamentului pe bază de plante”, susţine Victor Drăgoi.

Cei care trec pragul magazinelor unde se comercializează produse pe bază de plante nici nu vor să se gândească la una ca asta pentru că sunt foarte mulţumiţi de rezultatele pe care remediile naturiste le dau. „Am auzit că se vrea scoaterea de pe piaţă a produselor naturiste. Eu cred că ceva la mijloc este pentru că mi se pare absurd să testezi un produs naturist 30 de ani ca să-l poţi pune în vânzare. Nu e posibil aşa ceva. Noi suntem mulţumiţi de produsele naturiste care sunt mult mai bune decât medicamentele. De la plante nu a murit nimeni, dar de medicamente da. Înainte toate tratamentele se făceau cu plante şi nu erau nici atâtea boli”.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: