Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Remiza care ajută ambele echipe

Pandurii Steaua se anunţă şi un meci spectaculos, având în vedere stilul de joc ofensiv imprimat de Grigoraş şi Reghecampf. Cu 24 de goluri marcate, respectiv 22, Steaua şi Pandurii ocupă locurile 2 şi 3 în topul celor mai tari ofensive din liga 1. Pandurii au fost perfecţi pe teren propriu în acest sezon, cu 5 victorii din tot atâtea meciuri. Steaua în schimb are 3 victorii, un egal şi un eşec în deplasări, acesta din urmă un 1 la 3 la Vaslui. În condiţiile în care Steaua nu vrea să piardă acest meci iar Pandurii vor cel puţin un egal în faţa propriilor fani, remiza pare un compromis acceptabil pentru ambele echipe. „Nimic nu este imposibil în fotbal. Sunt optimist, voi încerca să le transmit şi jucătorilor această stare pentru că nu avem absolut nimic de pierdut. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarilor şi să obţinem un rezultat pozitiv care poate însemna şi un egal”, mai spune Grigoraş care de la sosirea la Pandurii are un bilanţ de o victorie, 2 egaluri şi o înfrângere în faţa Stelei.

4 – ani şi jumătate au trecut de la ultima victorie a Stelei la Tg-Jiu, 1-0 în martie 2008 prin golul lui Ovidiu Petre, de atunci înregistrându-se o victorie a pandurilor şi 3 rezultate de egalitate consecutive

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: